Facebook Pixel Πόσο «πληρώνει» για πρωτάθλημα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό - Sportdog.gr
| 2018-02-13 11:45:00

«Τρόμαξαν» και οι μπουκ με τον ΠΑΟΚ - Απίστευτο πόσο του δίνουν για τίτλο και πόσο δίνουν στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
«Τρόμαξαν» και οι μπουκ με τον ΠΑΟΚ - Απίστευτο πόσο του δίνουν για τίτλο και πόσο δίνουν στην ΑΕΚ!

Στον... Θεό η απόδοση για τον Ολυμπιακό μετά το -3.

Ξανά στην κορυφή της Super League βρίσκεται από χθες το βράδυ ο ΠΑΟΚ, μετά την εύκολη νίκη του εις βάρος της Λάρισας. Η εμφάνιση του, ωστόσο, μάλλον… τρόμαξε τους μπουκ, εάν δει κανείς τις αποδόσεις για τον νικητή του φετινού πρωταθλήματος.

Σε γνωστή ελληνική στοιχηματική εταιρία, η απόδοση για κατάκτηση της Super League από τον Δικέφαλο του Βορρά έχει «πέσει» πλέον στο 1,40 και αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος, ενώ το να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα «πληρώνει» 2,80, παρά το ότι η «Ένωση» έχει δύο μόλις βαθμούς λιγότερους από τον ΠΑΟΚ και απομένουν ακόμα 9 αγωνιστικές,

 Στην ίδια εταιρία, η κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό «πληρώνει» 15,00, μετά και την αφαίρεση τριών βαθμών από τους «ερυθρόλευκους».

Σε άλλη εταιρία, το να αναδειχθεί ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής Ελλάδας «πληρώνει» 1,50, αλλά και πάλι το ποσοστό είναι ιδιαίτερα χαμηλό, ενώ η ΑΕΚ «πληρώνει» 2,60 και ο Ολυμπιακός 13,00.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως οι μπουκ… φυλάνε τα ρούχα τους, βλέποντας τους Ασπρόμαυρους του Ραζβάν Λουτσέσκου να βαδίζουν από νίκη σε νίκη, να έχουν μπροστά τους τον εκτός έδρας αγώνα με τη Λαμία και να περιμένουν στην Τούμπα τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags