Facebook Pixel Οι φήμες για τον επενδυτή στον Παναθηναϊκό και το μέλλον του Ουζουνίδη - Sportdog.gr
| 2018-02-13 12:30:00

Άνθρωπος - «μυστήριο» στον Παναθηναϊκό; - Οι φήμες για τον επενδυτή, τότε οι οριστικές εξελίξεις

Sportdog Team
Άνθρωπος - «μυστήριο» στον Παναθηναϊκό; - Οι φήμες για τον επενδυτή, τότε οι οριστικές εξελίξεις

Τι «δείχνει» για τον Ουζουνίδη ο... Ρώσος.

Το θέμα του νέου επενδυτή στον Παναθηναϊκό, το οποίο πρώτο το sportdog.gr αποκάλυψε με διαδοχικά ρεπορτάζ, συντηρείται στην «πράσινη» επικαιρότητα, χωρίς, ωστόσο, να έχουν προκύψει νεότερες πληροφορίες σχετικά με την «ταυτότητα» του ανθρώπου που σκέφτεται να «μπει» στο Τριφύλλι.
 
Όλα φαίνεται ότι γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως το συγκεκριμένο ενδιαφέρον που έχει προκύψει από το εξωτερικό δεν «τρέχει» με προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Αλαφούζου.
 
Όπως λέγεται, δηλαδή, υπάρχει κάποιος «τρίτος» που δουλεύει τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς, πάντως, αυτό να σημαίνει πως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν είναι ενήμερος για τις εξελίξεις και δεν έχει ενεργό ρόλο και λόγο στις όποιες συζητήσεις μπορεί να γίνονται αυτό το διάστημα.
 
Εξάλλου, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, το αφεντικό της ΠΑΕ παραμένει ενεργό δίπλα στην ομάδα και βάζει το χέρι στην τσέπη όποτε χρειάζεται, προκειμένου να προετοιμάσει την «επόμενη μέρα» και να γίνει ομαλά η μετάβαση στη νέα εποχή, αν και εφόσον, φυσικά προχωρήσει το ενδιαφέρον που υπάρχει στον ορίζοντα για την αγορά του συλλόγου. Αυτός είναι ο στόχος, άλλωστε, του μεγαλομετόχου και γι’ αυτό φαίνεται συνεπής ως προς τις τρέχουσες υποχρεώσεις του συλλόγου.
 
Στο μεταξύ, η κανονικότητα στην ομάδα φαίνεται πως έχει επανέλθει, κάτι που επίσης μοιραία μπορεί να συνδέεται με τον υποψήφιο επενδυτή. Οι «πράσινοι» όντως ψάχνουν για τεχνικό διευθυντή και, μάλιστα, έχουν κάνει και σχετικές επαφές, ωστόσο δεν αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα σε πρόσληψη.
 
Οι εξελίξεις αναμένονται μετά το Πάσχα, όπου ενδεχομένως να έχει ξεκαθαρίσει και το θέμα της αλλαγής ιδιοκτησίας, αλλά και το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, που μόνο βέβαιο δε μοιάζει με τα υπάρχοντα δεδομένα, καθώς υπάρχουν συγκεκριμένες «κατηγορίες» για τον Έλληνα τεχνικό, εντός κι εκτός ομάδας.
 
Εξάλλου, το γεγονός ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν ενημερώθηκε, όπως ακούγεται και γράφεται σήμερα, από τη διοίκηση για την απόκτηση του νεαρού Ρώσου στόπερ, Μόρις Νουσούεφ, που ήρθε για να ενισχύσει αρχικά την Κ-20, μόλις δύο μέρες μετά τα απίστευτα αμυντικά κενά που είχαν οι «πράσινοι» στα Γιάννινα, ίσως δείχνει πολλά σχετικά με τις προθέσεις που υπάρχουν για τον κόουτς του Τριφυλλιού... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags