Facebook Pixel Xαμός στην Τούμπα για τον Βαρέλα - Sportdog.gr
| 2018-02-13 12:50:00

Γι’ αυτόν τον παίκτη «τα έσπασαν» όλα στην Τούμπα - Απίθανες ατάκες για πρωτάθλημα και... Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Γι’ αυτόν τον παίκτη «τα έσπασαν» όλα στην Τούμπα - Απίθανες ατάκες για πρωτάθλημα και... Ολυμπιακό!

Φοβερά σκηνικά στον ΠΑΟΚ, τι έγινε στα αποδυτήρια. 

Με τον φοβερό πανηγυρισμό του μετά το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 40ο λεπτό του χθεσινού αγώνα με τη Λάρισα, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο του, Γκουστάβο, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την εστία ως ball boy, ο Φερνάντο Βαρέλα έκλεψε την παράσταση στην Τούμπα.

Το sportdog.gr έμαθε, όμως, πως  δεν έγινε… χαμός μόνο το λεπτό που ακολούθησε του γκολ του Βαρέλα, αλλά και στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ στην ανάπαυλα, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Πορτογάλος με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι έγινε το επίκεντρο των συμπαικτών του και ο ίδιος δεν σταματούσε να χαμογελάει, ενώ άκουσε πολλές φορές τη φράση «καιρός ήταν παικταρά» λόγω του ότι πέρασαν 16 μήνες από το γκολ (και το αυτογκόλ) που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Βαρέλα δε γλίτωσε και ένα μικρό… μπουγέλο μετά το τέλος του αγώνα για το πρώτο γκολ που πέτυχε στην Τούμπα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση που πραγματοποίησε και το ότι κατάφερε και πέτυχε αυτό που τόσο ήθελε, να σκοράρει και να το πανηγυρίσει μαζί με τον γιο του.

Ακούστηκαν και άλλα χθες στα αποδυτήρια της Τούμπας για τον Βαρέλα. «Μόνος σου θα το πάρεις το πρωτάθλημα», «κράτα και ένα γκολ για τον Ολυμπιακό» ορισμένα από αυτά, με τον 30χρονο στόπερ να… πετάει στα σύννεφα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags