Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάνω-κάτω, όλοι κρίνονται - Τι «παίζει» με Γκαρσία και οι «σκέψεις» σε Μανόλο, Λουτσέσκου
| 2018-02-13 18:30:00

Τα πάνω-κάτω, όλοι κρίνονται - Τι «παίζει» με Γκαρσία και οι «σκέψεις» σε Μανόλο, Λουτσέσκου

Sportdog Team
Τα πάνω-κάτω, όλοι κρίνονται - Τι «παίζει» με Γκαρσία και οι «σκέψεις» σε Μανόλο, Λουτσέσκου

Αποφασισμένος για όλα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για όλα...

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό από το προσεχές καλοκαίρι, καθώς στη διοίκηση έχουν πάρει την απόφαση να προβούν σε μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα τους τομείς, προκειμένου να επαναφέρουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, όπως σας γράφαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ κρίσιμα για πολλούς παίκτες, ακόμα και μεγάλα ονόματα, καθώς οι περισσότεροι θα δώσουν εξετάσεις για την παραμονή τους στην ομάδα.

 Το ίδιο ισχύει, φυσικά, και για τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος χρεώνεται κι αυτός την κακή εικόνα της ομάδας, αν και βρίσκεται λίγο καιρό στους «ερυθρόλευκους», ενώ στα τελευταία παιχνίδια απουσίαζε από τον πάγκο λόγω προβλήματος υγείας.

Εξάλλου, το μεγάλο συμβόλαιο που απολαμβάνει ο Ισπανός (πολύ μεγαλύτερο από εκείνο των ανταγωνιστών του Ραζβάν Λουτσέσκου και Μανόλο Χιμένεθ) ενδεχομένως να παίξει το ρόλο του σχετικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, καθώς όλα δείχνουν ότι Πειραιώτες τη νέα σεζόν δε θα μπορούν να υπολογίζουν στα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα καλοκαίρι που αναμένεται να γίνουν έτσι κι αλλιώς πολλές προσθαφαιρέσεις που θα έχουν σίγουρα μεγάλο κόστος.

 Παράλληλα, πολλές αλλαγές αναμένονται και στο διοικητικό κομμάτι, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να βρίσκεται απ' ότι λέγεται σε δύσκολη θέση, όπως σας έχουμε αναφέρει σε άλλα ρεπορτάζ. Πάντως, ο Σέρβος δεν είναι ο μοναδικός που μπορεί να πληρώσει το μάρμαρο για την κακή φετινή σεζόν, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την ίδια στιγμή, ενδιαφέρον έχει και το θέμα... Θεοδωρίδης. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει σε εξέλιξη μεγάλη κόντρα της «ερυθρόλευκης» διοίκησης με τον γιο του Σάββα, Θεόδωρο, όπως αυτή ήρθε ξανά δυναμικά στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags