Facebook Pixel Sportdog.gr | Xαμός πριν την Ντιναμό, τι «παίζει» με ονόματα της AEK - Ποιον «στέλνει» στην έξοδο ο Χιμένεθ!
| 2018-02-13 20:45:00

Xαμός πριν την Ντιναμό, τι «παίζει» με ονόματα της AEK - Ποιον «στέλνει» στην έξοδο ο Χιμένεθ!

Sportdog Team
Xαμός πριν την Ντιναμό, τι «παίζει» με ονόματα της AEK - Ποιον «στέλνει» στην έξοδο ο Χιμένεθ!

Κρίσιμο για το μέλλον κάποιων παικτών το ματς στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ντιναμό Κιέβου σε ένα παιχνίδι για τους «32» του Europa League. Το παιχνίδι θα έχει χαρακτήρα γιορτής για την Ένωση, που βρίσκεται μετά από χρόνια σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Πάντως, στις εξέδρες του γηπέδου δεν θα βρεθούν μόνο φίλαθλοι, αλλά και πολλοί scouts ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίοι θα «τσεκάρουν» παίκτες από αμφότερες τις ομάδες.

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης, τα βλέμματα θα έχουν στραμμένα πάνω τους τρία από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας.

Ο λόγος για τους Όγκνιεν Βράνιες, Αντρές Σιμόες και Κώστα Γαλανόπουλο, οι οποίοι παρακολουθούνται από ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο πρώτος αποτελεί ένα γνωστό όνομα, που έχει ανεβάσει τις μετοχές του ακόμα περισσότερο με την παρουσία του στην ΑΕΚ, ενώ ο δεύτερος «χτίζει» σταθερά όνομα στις ευρωπαϊκές αγορές τα τελευταία χρόνια. Όσο για τον τρίτο, θεωρείται πολύ σημαντικό ταλέντο και αναπόφευκτα έχει προσελκύσει πολλά βλέμματα πάνω του.

Ωστόσο, εκτός από τους προαναφερθέντες, υπάρχει ακόμα ένας παίκτης της ΑΕΚ που ανεβάζει διαρκώς τις μετοχές του φέτος και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Μπακάκη. Ο Έλληνας άσος «λατρεύεται» από τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τον έχει αποθεώσει ουκ ολίγες φορές σε δηλώσεις του, κάνοντάς τον -έστω κι έμμεσα- γνωστό στην Ισπανία.

Σε συνδυασμό με την επικείμενη κλήση του στην εθνική Ελλάδας, εάν ο παίκτης συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, η σπουδαία σεζόν που πραγματοποιεί δεν αποκλείεται να αναγκάσεις ευρωπαϊκές ομάδες να… χτυπήσουν την πόρτα της ΑΕΚ για λογαριασμό του το καλοκαίρι. Άλλωστε, ο Έλληνας άσος έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της άμυνας και... λανσάρεται ως «πολυεργαλείο», που μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags