14/02/18 - 10:15

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Ποιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης, τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος!

Οι 120 δόσεις, ο Τσίπρας και το αφεντικό της ΚΑΕ. 

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Ποιο είναι το σχέδιο της κυβέρνησης, τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος!
20.843views 64shares

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες μέρες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός κι αυτό αποδεικνύεται και από τις τελευταίες ενέργειες που έγιναν, προκειμένου ο σύλλογος να ενταχθεί στη ρύθμιση των 120 δόσεων, μία εξέλιξη σαφώς πολύ θετική, αν και ακόμα δεν οριστικοποιηθεί, καθώς οι «πράσινοι» θα πάρουν σημαντική «ανάσα», όσον αφορά τα χρέη που «πνίγουν» την ομάδα. 

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με προσωπικές ενέργειες έχει συμβάλει έτσι ώστε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό (ομάδα της καρδιάς του ως γνωστόν) να ξεπεράσει το σκόπελο των δυσβάσταχτων χρεών που τον κρατούν «δέσμιο» όλα αυτά τα χρόνια, μετά την εποχή της πολυμετοχικότητας.  

Ο πρωθυπουργός θέλει να βοηθήσει το Τριφύλλι να βρει ξανά το δρόμο του και το εντυπωσιακό είναι πως στις ενέργειες που κάνει για την επάνοδο του συλλόγου κάνει επαφές που δεν περιορίζονται μόνο στον μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, κάτι που ενδεχομένως να «μαρτυράει» και τι θα επακολουθήσει για την «επόμενη μέρα» στον Παναθηναϊκό. 

Εξάλλου, ήδη υπάρχουν σήμερα μια σειρά από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στην «πράσινη» ΠΑΕ, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν δεν τα βρήκε με τον Γιάννη Αλαφούζο, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του συλλόγου. 

Μπορεί το αφεντικό του μπασκετικού Παναθηναϊκού να έχει όντως στο μυαλό του την ενασχόλησή του με την ΠΑΕ, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις που δείχνουν ότι πια ο σύλλογος έχει «νοικοκυρευτεί», τουλάχιστον ως προς τα έσοδα-έξοδα, αποφεύγοντας τα καταστροφικά «ανοίγματα» του παρελθόντος, ωστόσο θεωρείται πολύ δύσκολο το θέμα να «συντηρείται» από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λέγεται ότι θα γίνει ξανά κρούση για την απόκτηση του συλλόγου. Οπότε το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να προχωρήσει άμεσα σε διάψευση των συγκεκριμένων σεναρίων... 
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ