Facebook Pixel Sportdog.gr | Χρυσό συμβόλαιο σε άσο του ΠΑΟ για να φύγει - Το απόλυτο ΣΟΚ με Λουντ - «Τρελαμένος» ο Κωνσταντίνου
| 2018-02-14 12:23:00

Χρυσό συμβόλαιο σε άσο του ΠΑΟ για να φύγει - Το απόλυτο ΣΟΚ με Λουντ - «Τρελαμένος» ο Κωνσταντίνου

Sportdog Team
Χρυσό συμβόλαιο σε άσο του ΠΑΟ για να φύγει - Το απόλυτο ΣΟΚ με Λουντ - «Τρελαμένος» ο Κωνσταντίνου

Τι συμβαίνει με δύο 11δάτους του Τριφυλλιού και τον... Μπεργκ. 

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να έχει λήξει, ωστόσο στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για πωλήσεις παικτών που μπορούν να φέρουν έσοδα στα ταμεία του συλλόγου.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι και του Ουσμάν Κουλιμπαλί, για τον οποίο υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τις τελευταίες ώρες, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι άνθρωπος της Αστάνα βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να «κλείσει» τη μεταγραφή.

Μπορεί η ομάδα από το Καζακστάν να μην έχει δικαίωμα μεταγραφών, ωστόσο το γεγονός ότι διαπραγματεύεται τόσο «ζεστά» για τον άσο του Τριφυλλιού, δεν αποκλείεται να «μαρτυράει» το γεγονός πως η UEFA αναμένεται να κάνει άρση της ποινής που της έχει επιβάλλει.

Από τη μεριά του ο παίκτης, που έχει απορρίψει ήδη την προοπτική της Λέγκια, έχει ως πρώτο στόχο να πάρει μεταγραφή στη Γαλλία, ή στη χειρότερη, στο Βέλγιο. Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι αντιστάσεις του στο τέλος να καμφθούν, μιας και η Αστάνα σίγουρα θα παίξει το «χαρτί» ενός πολύ καλού συμβολαίου για να δελεάσει τον παίκτη.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη για έναν ακόμα «φευγάτο» του Παναθηναϊκού, τον Ρόμπιν Λουντ, μιας και ο παίκτης έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι ως ελεύθερος. Μια άκρως δυσάρεστη εξέλιξη για τους «πράσινους», καθώς θα χάσουν τον Φινλανδό χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα, παρόλο που υπολόγιζαν ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μπορεί να «πιάσει» καλά λεφτά στην αγορά.

Στο μεταξύ, καμία άκρη δε φαίνεται να έχει βρεθεί με την Αλ Αϊν και τα χρήματα που πρέπει να καταβληθούν στο πλαίσιο της πώλησης του Μάρκους Μπεργκ. Απεναντίας, ακόμα οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναζητάει τρόπους επικοινωνίας με τους Σαουδάραβες, οι οποίοι παραμένουν άφαντοι και πολύ δύσκολα θα πληρώσουν στην ώρα τους, όπως, άλλωστε, σας έχουμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή. Μία ακόμα πολύ κακή εξέλιξη για το Τριφύλλι, αφού σε αυτά τα λεφτά ποντάρουν για να αρχίσουν άμεσα οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags