Facebook Pixel Απίστευτο παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με Κοντρέρας - Sportdog.gr
| 2018-02-14 14:32:00

Απίστευτο παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με Κοντρέρας - Τα «παρακάλια», η «χυλόπιτα» και ο... Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Απίστευτο παρασκήνιο στον ΠΑΟΚ με Κοντρέρας - Τα «παρακάλια», η «χυλόπιτα» και ο... Ολυμπιακός!

Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες δε θέλουν να τον βλέπουν. Τι κάνει, όμως, η ΠΑΕ;

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και το «άνοιγμα» που έκανε στον ΠΑΟΚ, άνοιξαν και πάλι θέμα συνεργασίας του Χιλιανού με τον Δικέφαλο του Βορρά σε μεταγραφικό επίπεδο, αφού ο πρώην άσος των Ασπρόμαυρων, αλλά και του Ολυμπιακού, δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, ρεπορτάζ εφημερίδας ανέφερε την περασμένη Κυριακή πως ο Πάμπλο Κοντρέρας πρόκειται να ταξιδέψει σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να προτείνει ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα και αν αυτό συμβεί, ο Χιλιανός δεν έχει και πολλές… ελπίδες να εισακουστεί από τον Ιβάν Σαββίδη ή τον Λούμπος Μίχελ.

Η… επίμαχη δήλωση του παλαίμαχου αμυντικού στον «Arena FM» την περασμένη εβδομάδα ήταν η εξής: «Υπάρχουν πολλοί παίκτες με ταλέντο για να παίξουν σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον σύλλογο σε αυτό το κομμάτι, και να φέρω ορισμένους παίκτες στην ομάδα».

Το sportdog.gr θυμήθηκε, όμως, παλαιότερες δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας στο ίδιο μήκος κύματος, με το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που επιθυμούσε και συνεχίζει να επιθυμεί ο ίδιος.

«Όταν τελειώσω τις σπουδές μου ως τεχνικός διευθυντής θα ήθελα να δουλέψω στον ΠΑΟΚ. Μπορώ να φέρω πολύ καλούς ποδοσφαιριστές από τη Λατινική Αμερική. Δουλεύω γι’ αυτό, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, αλλά πρώτα περιμένω να έρθω σε μια συμφωνία με τον Ζήση Βρύζα», είχε δηλώσει ο Κοντρέρας στο «Αθλητικό Metropolis» τον Νοέμβριο του 2014, ενώ τον Απρίλιο του 2017 είπε στον «Libero»:

«Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω στο ποδόσφαιρο. Αυτό που θα ήθελα θα ήταν να γίνω τεχνικός διευθυντής. Έκανα προσπάθειες, μίλησα και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν δύο χρόνια αλλά είχε πάρει την ομάδα ο Σαββίδης, είχε ένα πλάνο. Θα ήθελα πάντως κάποια στιγμή να συνεργαστώ με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα έχω προτείνει παίκτες, όχι τώρα, στο παρελθόν, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ σε υψηλό επίπεδο. Έχω προτείνει και στον Ιβιτς για ένα ταλέντο που θα μείνει ελεύθερος εδώ στη Χιλή, που πιστεύω θα ήταν καλό για τον ΠΑΟΚ».

Τελικά… ούτε το ταλέντο ήρθε στον ΠΑΟΚ, ούτε κάποιος από τους πολλούς ποδοσφαιριστές που έχει προτείνει κατά καιρούς ο Πάμπλο Κοντρέρας στους Θεσσαλονικείς. Όχι γιατί στην Τούμπα κρατάνε… μανιάτικο στον Χιλιανό το ότι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, όπως κάνουν πολλοί οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά, απλά γιατί δεν είναι στα σχέδιά τους να συνεργαστούν μαζί του. Τόσο απλά…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags