15/02/18 - 15:52

Αγνοούν Σαββίδη, να τι ανακοίνωσε η Θύρα 4!

Οι εκκλήσεις δεν έπιασαν τόπο...

Sportdog Team
Αγνοούν Σαββίδη, να τι ανακοίνωσε η Θύρα 4!
8.491views 0shares

Στην Λαμία αναμένεται να ταξιδέψουν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Δικέφαλο απέναντι στην τοπική ομάδα.

Παρά τις εκκλήσεις του Γιώργου Σαββίδη να μην μεταβεί κανείς στο γήπεδο της Λαμίας, υπό τον φόβο τιμωρίας ή προβοκάτσιας και του γεγονότος πως ο φθιωτικός σύλλογος δεν εξέδωσε εισιτήρια, οι οπαδοί του Δικεφάλου θα βρεθούν στο γήπεδο, όπως ανακοίνωσαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

«Η ώρα έφτασε. Κάθε βδομάδα περνάει ολοένα και πιο βασανιστικά. Το ασπρόμαυρο τρένο δε σταματάει πουθενά. Το Σάββατο θα είμαστε όλοι στην τόσο φιλόξενη και γεμάτη ωραίες αναμνήσεις Λαμία.

Δε μας νοιάζει αν το γήπεδο είναι μικρό δε μας νοιάζει αν υπάρχουν απαγορεύσεις ή όχι. Τα 33 χρόνια είναι πολλά και ολόκληρες γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ δεν έχουν δει αυτόν τον τεράστιο σύλλογο να στέφεται Πρωταθλητής Ελλάδος. Δεν αντέχουμε ούτε στην ιδέα να μην είμαστε δίπλα στην ομάδα σε όσα γήπεδα και αν αγωνιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Γι αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε, Λαμία ερχόμαστε.

Επίσης ο σύνδεσμος ανακοινώνει πως από σήμερα Πέμπτη 15/2 έως και την Τετάρτη 21/2 γίνονται οι προ-εγγραφές για τα εισιτήρια του ματς με τον Ολυμπιακό. Απαραίτητη προσκόμιση αντίγραφου ταυτότητας και αριθμού ΑΜΚΑ (χωρίς αντίγραφο).

Τέλος ενημερώνουμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ πως την Παρασκευή 23/2 διοργανώνουμε pregame party πριν το ματς με το γαύρο στα γραφεία του συνδέσμου. Αφιερωμένη η βραδιά σε όλα τα φιλαράκια που λόγω της σαπίλας και της βρωμιάς που παίζει στο μ@@@@@έλο που ζούμε αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Σας περιμένουμε όλους. Η Θεσσαλονίκη ζει στιγμές παράνοιας και αυτό το πρωτάθλημα θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη όλων».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ