Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι εξηγούνται όλα, γιατί ο Μανόλο πέταξε έξω Λάζαρο-Αραούχο - Καυτό παρασκήνιο με τον Έλληνα άσο
Ποδόσφαιρο
| 2018-02-16 10:45:00

Έτσι εξηγούνται όλα, γιατί ο Μανόλο πέταξε έξω Λάζαρο-Αραούχο - Καυτό παρασκήνιο με τον Έλληνα άσο

Sportdog Team
Έτσι εξηγούνται όλα, γιατί ο Μανόλο πέταξε έξω Λάζαρο-Αραούχο - Καυτό παρασκήνιο με τον Έλληνα άσο

Κι όμως, η διοίκηση συμφωνεί με τις επιλογές του Χιμένεθ. 

Μία ακόμα μεγάλη εμφάνιση τη φετινή σεζόν κατέγραψε η ΑΕΚ απέναντι στην Ντιναμό Kιέβου στο ΟΑΚΑ, όπου στο δεύτερο ημίχρονο «πάτησε» τους Ουκρανούς, ισοφάρισε το παιχνίδι και αν ήταν λίγο πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να είχε πάρει το ματς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι, έκανε τις σωστές αλλαγές, καθώς οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς ήταν αυτοί που έφεραν τη αναμέτρηση στα ίσια, με τον πρώτο, μάλιστα, να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση, παρόλο που ήρθε από τον πάγκο έχοντας τη δύσκολη αποστολή να σηκώσει όλη την ομάδα στις πλάτες του, αφού κανένας συμπαίκτης του μέχρι το σημείο που μπήκε αλλαγή (52’) δεν μπορούσε να κάνει τη διαφορά.

Πάντως, όσον αφορά τον Έλληνα άσο οι «κακές γλώσσες» εξακολουθούν να λένε ότι δεν είναι… φυσιολογικό να μένει για έναν ακόμα παιχνίδι στον πάγκο. Η επίσημη «δικαιολογία» για το ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν ξεκίνησε χθες ήταν το… ροτέισον, ωστόσο ο διεθνής εξτρέμ στα τελευταία δύο παιχνίδια, πριν την Ντιναμό, έχει παίξει ως αλλαγή (οπότε λογικά δεν τίθεται θέμα κούρασης), ενώ το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα είναι με την... Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, οπότε μοιραία πολλοί απορούν γιατί «προστατεύεται» τόσο πολύ ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ΑΕΚ σε τόσο κρίσιμα παιχνίδια.

Μάλιστα, κάποιοι θυμούνται το γεγονός ότι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο δεν πανηγύρισε το γκολ του, βγάζοντας έτσι αντίδραση, πιθανόν και για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει καθίσει στο τραπέζι για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Από την άλλη, αν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ξεκινήσει βασικός (αυτό λέει η λογική) απέναντι στην Ξάνθη, όπως και ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος επίσης δεν ήταν στη χθεσινή αρχική 11άδα, τότε οι κινήσεις του Μανόλο Χιμένεθ δείχνουν ξεκάθαρα πως ο βασικός στόχος της Ένωσης για φέτος είναι το πρωτάθλημα.

Όχι ότι η ΑΕΚ δε θέλει να κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο, αφού αυτό φάνηκε να κάνει στο δεύτερο ημίχρονο, τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ με τις αλλαγές του, όσο και οι παίκτες με το απίστευτο πάθος τους, ωστόσο ο τίτλος στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι ο μεγάλος στόχος, κάτι που, φυσικά, δείχνει να υποστηρίζει και η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.   

Στο μεταξύ, μπορεί κάποιοι παίκτες της ΑΕΚ να έπιασαν πολύ καλή απόδοση στο χθεσινό ματς, ωστόσο, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες του sportdog.gr, κανένας «κιτρινόμαυρος» άσος δεν έπεισε με την παρουσία τους σκάουτερς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, η αντιπροσωπεία της Μπαρτσελόνα που ήταν χθες στο Ολυμπιακό Στάδιο θα μείνει στην Αθήνα μέχρι και τη Δευτέρα, καθώς αναμένεται να δώσει το «παρών» και σε άλλα ελληνικά γήπεδα, τσεκάροντας πιθανούς στόχους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags