Facebook Pixel Sportdog.gr | Το μεγαλύτερο «έγκλημα» επί εποχής Ουζουνίδη - Αυτός «διέλυσε» τον ΠΑΟ - Ανυπολόγιστες οι συνέπειες…
| 2018-02-16 11:46:00

Το μεγαλύτερο «έγκλημα» επί εποχής Ουζουνίδη - Αυτός «διέλυσε» τον ΠΑΟ - Ανυπολόγιστες οι συνέπειες…

Sportdog Team
Το μεγαλύτερο «έγκλημα» επί εποχής Ουζουνίδη - Αυτός «διέλυσε» τον ΠΑΟ - Ανυπολόγιστες οι συνέπειες…

Το φυσάνε και δεν κρυώνει, ασύλληπτη η ζημιά από τον... ΑΕΚτζή.

«Σοκ» προκάλεσε στον Παναθηναϊκό η χθεσινή είδηση με το πρόβλημα τραυματισμού του Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης και στην ουσία δε θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στα περισσότερα παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση της χρονιάς. 

Ο Έλληνας φορ ήρθε από τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να λύσει το πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας στο Τριφύλλι, ωστόσο μετά από ελάχιστα λεπτά συμμετοχής τέθηκε νοκ άουτ και, πλέον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεμένει με μοναδική αξιόπιστη λύση στη γραμμή κρούσης τον Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος αναμένεται να παίζει με… ενέσεις μέχρι το τέλος της σεζόν!

Πάντως, το φετινό μεγάλο πρόβλημα του Παναθηναϊκού με τους τραυματισμούς δεν περιορίζεται μόνο στην επίθεση, καθώς είναι πάρα πολλά τα «κρούσματα». Από την αρχή της σεζόν, σχεδόν οι περισσότεροι «πράσινοι» έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, με αποτέλεσμα να έχουν αφήσει την ομάδα «ξεκρέμαστη» σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια.

Βεβαίως, για το συγκεκριμένο φαινόμενο στον φετινό Παναθηναϊκό, που κάλλιστα μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι έχει πάρει διαστάσεις... επιδημίας, σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχασαν στην αρχή της σεζόν (στα μέσα Σεπτέμβρη) τον πολύπειρο φυσιοθεραπευτή τους, Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος αποφάσισε να συνεχίσει στην ΑΕΚ, μετά από τη σχετική παρότρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο παλαίμαχος φορ με το που επέστρεψε στην ΑΕΚ ως τεχνικός διευθυντής αποφάσισε να πάρει μαζί του από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχε αποχωρήσει λίγο καιρό πριν, τον Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος θεωρείται μετρ των αποκαταστάσεων των αθλητών μετά από προβλήματα τραυματισμών.

Όπως αποδεικνύεται, λοιπόν, η συγκεκριμένη απώλεια είχε τεράστιες συνέπειες για το Τριφύλλι, μιας και ακολούθησε μέχρι σήμερα ένα φοβερό τσουνάμι τραυματισμών που κανένας δεν μπόρεσε να σταματήσει. Ανεξάρτητα επομένως από τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών, ίσως αυτή η απώλεια, του έμπειρου φυσικοθεραπευτή, Χρήστου Καρβουνίδη, φαίνεται πως ήταν επί εποχής του Μαρίνου Ουζουνίδη αυτή που «πλήγωσε» πιο πολύ τους «πράσινους»...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags