Facebook Pixel Sportdog.gr | «Γκάζια» και «μπηχτές» Γκαρσία για παίκτες του - Τι είπε για Μιραλάς και Ταχτσίδη
| 2018-02-16 13:30:00

«Γκάζια» και «μπηχτές» Γκαρσία για παίκτες του - Τι είπε για Μιραλάς και Ταχτσίδη

Sportdog Team
«Γκάζια» και «μπηχτές» Γκαρσία για παίκτες του - Τι είπε για Μιραλάς και Ταχτσίδη

Δηλώσεις με νόημα από τον τεχνικό του Ολυμπιακού.

Για έλλειψη θέλησης σε ορισμένους παίκτες του Ολυμπιακού έκανε λόγο ο Όσκαρ Γκαρσία, παραθέτοντας συνέντευξη στα κανάλια της Nova.

Ο Καταλανός τεχνικός αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες του μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, ενώ μίλησε και για το μέλλον του στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαρσία:

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα, αφού δεν βρισκόμουν κοντά στην ομάδα στις δύσκολες της στιγμές. Είναι δύσκολο να βλέπεις την ομάδα από την τηλεόραση, είτε είσαι ποδοσφαιριστής, είτε είσαι προπονητής.

Με την ΑΕΚ δεν μπορούσα να έχω επικοινωνία καθώς ήμουν στο προχειρουργικό στάδιο, ενώ στο ματς με τον Ατρόμητο είχα τηλεφωνική επικοινωνία για οδηγίες, αλλά δεν ήταν ικανοποιητική η επαφή.

Αυτό που δεν μου άρεσε στα παιχνίδια που έλειπα και είδα από την τηλεόραση ήταν η έλλειψη θέλησης και ετοιμότητας. Φάνηκε σε διάφορα παιχνίδια, αλλά λιγότερο στο ματς με Ατρόμητο.

Επιασα τους ποδοσφαιριστές μου και τους είπα ότι είμαστε άντρες και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτώ. Όλοι μαζί πρέπει να παλέψουμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την φανέλα, τον κόσμο, το σήμα και την ομάδα. Όποιος θέλει να μείνει θα μείνει, όποιος δεν θέλει μπορεί να αποχωρήσει. 

Πρέπει να έχουμε πίστη. Να πιστέψουμε ο ένας τον άλλον, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αφήσουμε τα προσωπικά που έχουμε εκτός.

Κάθε προπονητής θέλει να δημιουργήσει τη βάση για το μέλλον, αλλά δεν γνωρίζει κανείς το μέλλον τι θα του φέρει. Θέλω να προετοιμάσω την ομάδα για του χρόνου, αλλά δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον.

Οι προπονητές θέλουν να έχουν μια ομάδα από την αρχή μιας σεζόν.

Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Πανιώνιος είναι οργανωμένος και μπορεί να βλάψει τον αντίπαλο με τις καλές του αντεπιθέσεις. Είναι πάντα άσχημο όταν το γήπεδο είναι άδειο. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να την αφιερώσουμε στους φιλάθλους μας.

Βελτιώνεται η κατάσταση του Μιραλάς και του Ταχτσίδη, αλλά αύριο θα ξέρουμε ποιος θα παίξει.

Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό και θα είμαι περήφανος αν μείνω εδώ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags