Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμένα» τα έχει ο Γκαρσία - Αποκαλύψεις-φωτιά για Ολυμπιακό - Θα τον κρατήσει ο Μαρινάκης;
| 2018-02-17 10:00:00

«Χαμένα» τα έχει ο Γκαρσία - Αποκαλύψεις-φωτιά για Ολυμπιακό - Θα τον κρατήσει ο Μαρινάκης;

Sportdog Team
«Χαμένα» τα έχει ο Γκαρσία - Αποκαλύψεις-φωτιά για Ολυμπιακό - Θα τον κρατήσει ο Μαρινάκης;

Απίστευτες δηλώσεις από τον Ισπανό, φέρνουν εξελίξεις στο Λιμάνι;

Αρκετά μπερδεμένος και προβληματισμένος δείχνει πως είναι στον Ολυμπιακό ο Οσκαρ Γκαρθία, μόλις ενάμιση μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του... Το γεγονός ότι παρέλαβε το πειραϊκό συγκρότημα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τώρα η ομάδα βρίσκεται εκτός στόχων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σίγουρα έχει επηρεάσει την κρίση του και έχει αυξήσει το άγχος του σχετικά με το μέλλον, γι’ αυτό και μιλάει με γρίφους, όπως φάνηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στη NOVA.

Ο Καταλανός τεχνικός απέφυγε να μιλήσει ξεκάθαρα για το μέλλον του στον πάγκο του Ολυμπιακού και έθεσε μόνος του θέμα παραμονής, αναφέροντας πως «θέλω να δημιουργήσω από τώρα μία βάση στην ομάδα για το μέλλον, είτε είμαι είτε δεν είμαι στον πάγκο της. Θα ήμουν περήφανος και ευχαριστημένος αν συνέχιζα να είμαι προπονητής του Ολυμπιακού»...

Εχοντας -δεδομένα- υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους με τον Ολυμπιακό, θεωρητικά δεν θα έπρεπε να έχει τέτοιες αμφιβολίες ο 45χρονος προπονητής και να εργάζεται ήδη για τη δημιουργία της ομάδας της νέας σεζόν. Όμως, δείχνει πως είναι ρεαλιστής και γνωρίζει ότι κανείς προπονητής δεν μπορεί να στεριώσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο χωρίς να φέρνει επιτυχίες στο σύλλογο, ανεξαρτήτως του αν έχει συμβόλαιο ή όχι και αν αυτό αφορά μεγάλο ή σύντομο χρονικό διάστημα. 

Αλλωστε, καθόλου τυχαία ο ίδιος τόνισε πως «τα πράγματα στο ποδόσφαιρο δεν εξαρτώνται μόνο από εσένα, αλλά και από άλλες συνθήκες, άλλους παράγοντες, άλλες γνώμες, άλλους ανθρώπους και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζει κανείς στο ποδόσφαιρο ποιο θα είναι το μέλλον του, αν θα είναι εδώ σε έναν μήνα, σε τρεις μήνες ή του χρόνου»! Ηταν μια ξεκάθαρη διευκρίνηση αυτή από τη μεριά του προπονητή πως στο τέλος της ημέρας θα είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκείνος που θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει ή όχι στο τιμόνι της ομάδας και ότι πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν ως το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο και ο ίδιος ο προπονητής είναι σαφές πως θέλει να βάλει τους όρους του για να παραμείνει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και την επόμενη σεζόν. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, μάλιστα «κάθε προπονητής αυτό που θέλει είναι να κάνει την προετοιμασία και να διαλέξει τους ποδοσφαιριστές για να φτιάξει μία ομάδα, που πιστεύει πως θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον. Θα το ήθελα πολύ να μείνω και να συνεχίσω στην ομάδα για να βοηθήσω στον προγραμματισμό της νέας σεζόν».

Ουσιαστικά, δηλαδή, μίλησε για μεταγραφές που πρέπει να γίνουν με τη δική του έγκριση και σφραγίδα κι ενώ οι... παροικούντες στον Ρέντη έχουν εισπράξει ήδη μια πρώτη δυσφορία εκ μέρους του προπονητή για το γεγονός ότι τον Γενάρη δεν πραγματοποιήθηκε καμία από τις μεταγραφές που εισηγήθηκε. 

Όλα τα παραπάνω δείχνουν σίγουρα πως στους επόμενους δύο-δυόμιση μήνες δε θα κριθεί μόνο το μέλλον στο σύλλογο πολλών ποδοσφαιριστών, αλλά και του ίδιου του Οσκαρ Γκαρθία, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο αλλά και ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει εκφραστεί η παραμικρή αμφιβολία από την πλευρά της «ερυθρόλευκης» διοίκησης σχετικά με τη συνέχιση της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags