Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε ο ΠΑΟΚ την αποκάλυψη της Superleague; Τι «παίζει» με τον παίκτη, «τρελάθηκε» και η Τούμπα
| 2018-02-19 17:05:00

Έκλεισε ο ΠΑΟΚ την αποκάλυψη της Superleague; Τι «παίζει» με τον παίκτη, «τρελάθηκε» και η Τούμπα

Sportdog Team
Έκλεισε ο ΠΑΟΚ την αποκάλυψη της Superleague; Τι «παίζει» με τον παίκτη, «τρελάθηκε» και η Τούμπα

Όσο κάνει «όργια» τόσο τα σενάρια φουντώνουν...

Μπορεί ακόμα να απέχουμε πολύ μέχρι τη λήξη της σεζόν και την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, ωστόσο τα σενάρια για τους στόχους των μεγάλων ομάδων της Super League δίνουν και παίρνουν, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο.

Ένα από τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τον Δικέφαλο του Βορρά τις τελευταίες μέρες είναι κι αυτό του Πέδρο Κόντε, του παίκτη αποκάλυψη της φετινής Super League, με δημοσιεύματα να αναφέρουν μέχρι και ότι ο Ισπανός φορ του ΠΑΣ Γιάννινα έχει συμφωνήσει ήδη με τους Ασπρόμαυρους.

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης έχει όντως φανατικούς υποστηρικτές στην Τούμπα και πως αν ο Ιβάν Σαββίδης θελήσει να τον πάει στη Θεσσαλονίκη μπορεί να το κάνει σχετικά εύκολα, πληρώνοντας συνολικά περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη, όμως, είναι μάλλον νωρίς να γίνεται λόγος για... κλεισμένη μεταγραφή, καθώς είναι δεδομένο πως ένας ΠΑΟΚ που το καλοκαίρι μπορεί να είναι πρωταθλητής και να προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα στοχεύει σε πιο ηχηρές κινήσεις.

Ειδικά αν όπως σας έχουμε γράψει ξανά πωληθεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τότε στον Δικέφαλο θα αναζητήσουν μια πολύ πιο δυνατή μεταγραφή από τον φορ του ΠΑΣ, που πάντως θα μπορούσε να βρει χώρο στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ως μια καλή εναλλακτική λύση.

Όπως και να έχει, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα για τον Ισπανό γκολτζή, όλα είναι ανοιχτά και το θέμα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το καλοκαίρι... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags