Facebook Pixel Sportdog.gr | Kάτι «ψήνεται» στον Παναθηναϊκό - Τι ακούγεται για την επόμενη μέρα - Ποιος φεύγει και ποιος έρχεται
| 2018-02-20 20:45:00

Kάτι «ψήνεται» στον Παναθηναϊκό - Τι ακούγεται για την επόμενη μέρα - Ποιος φεύγει και ποιος έρχεται

Sportdog Team
Kάτι «ψήνεται» στον Παναθηναϊκό - Τι ακούγεται για την επόμενη μέρα - Ποιος φεύγει και ποιος έρχεται

Σε εξέλιξη οι διεργασίες, το sportdog.gr έχει το ρεπορτάζ. 

Απόλυτη ησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα του επενδυτή στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά τις πρώτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, με το sportdog.gr να είναι από τα πρώτα Μέσα που ασχολήθηκαν με το θέμα, δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό.

Και μπορεί αυτή η ησυχία να δημιουργεί ταυτόχρονα και... ανησυχία στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αφού οι φίλαθλοι περιμένουν να ακούσουν κάτι καλό ενόψει καλοκαιριού, δεν σημαίνει πως τίποτα δεν κινείται. Το ακριβώς αντίθετο προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Μπορεί, μέχρι στιγμής, να μην έχει διαρρεύσει κάτι νεότερο για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την επόμενη ημέρα, ωστόσο όλα τα στοιχεία δείχνουν πως οι διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Κι όσον αφορά το… αύριο του Τριφυλλιού, αυτό που μπορούμε να μεταφέρουμε με βεβαιότητα, είναι ότι δε θα έχει συμμετοχή ο Γιάννης Αλαφούζος.

Μπορεί ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα να έχει πιο ενεργό ρόλο, ωστόσο στόχος του είναι ξεκάθαρα να βοηθήσει τον σύλλογο στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει και εφόσον βγει χωρίς πρόβλημα και αυτή η χρονιά, τότε να αποχωρήσει.

Αντίθετα, ενδιαφέρον έχουν οι πληροφορίες σχετικά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς από τη στιγμή που δε διέψευσε τα σενάρια περί εμπλοκής του στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ, φαίνεται πως κάτι ετοιμάζει.

Η μυστικότητα, πάντως, που επικρατεί γύρω από το θέμα, σπάνια παρατηρείται σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε ελληνικές ομάδες και αυτό σίγουρα είναι πολύ καλό για το Τριφύλλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags