Facebook Pixel Sportdog.gr | Aυτόν βάζει ο Λουτσέσκου για να «σκοτώσει» τον Ολυμπιακό - Σαν τρελός θέλει «εκδίκηση», δείτε γιατί!
| 2018-02-21 13:30:00

Aυτόν βάζει ο Λουτσέσκου για να «σκοτώσει» τον Ολυμπιακό - Σαν τρελός θέλει «εκδίκηση», δείτε γιατί!

Sportdog Team
Aυτόν βάζει ο Λουτσέσκου για να «σκοτώσει» τον Ολυμπιακό - Σαν τρελός θέλει «εκδίκηση», δείτε γιατί!

Παίκτης του ΠΑΟΚ περιμένει με το μαχαίρι στα δόντια.

Με τον «αέρα» του πρωτοπόρου, της… σούπερ ψυχολογίας που έχουν οι παίκτες του λόγω των 15 σερί νικών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και του αβαντάζ της κατάμεστης Τούμπας, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη, βέβαια, στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στους «ερυθρόλευκους», ποντάροντας πολλά στους φορμαρισμένους Βαρέλα, Βιεϊρίνια και Πέλκα, αλλά και στην αποτελεσματικότητα που δείχνει η ομάδα του σε άμυνα και επίθεση τους τελευταίους τρεις μήνες.

Υπάρχει, όμως, και ένας ποδοσφαιριστής που δεν… βγάζει μάτια τη φετινή χρονιά, αλλά ο Λουτσέσκου περιμένει πολλά από αυτόν την Κυριακή και όχι… τυχαία.

Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Μακ, που κάθε άλλο παρά έχει… ξεχάσει τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα στις 2 Μαρτίου 2016, στον οποίο είχε πετύχει το 1-0 στο 9ο λεπτό και με το σκορ στο 1-2 στο 85ο λεπτό  ο Ανδρέας Παππάς δεν καταλόγισε το πέναλτι στην ανατροπή του από τον Καπίνο, για να ακολουθήσει η αποβολή του λόγω του έφτυσε στα πόδια τον επιπρόσθετο διαιτητή σε εκείνο το ματς, Χρήστο Μήτσιο, που βρισκόταν πίσω από την εστία του Ολυμπιακού.

«Λίγο πριν το τέλος του αγώνα ήμουν έτοιμος να σκοράρω αλλά ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας μου έκανε πέναλτι. Ο διαιτητής όμως ήταν μάλλον τυφλός. Έκανε σαν να μην είδε τίποτα. Υπάρχουν στο πρωτάθλημα καλοί παίκτες και ανταγωνισμός αλλά το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός.  Επηρεάζει τα πάντα», δήλωσε την επόμενη ημέρα του ημιτελικού ο Ρόμπερτ Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα, ενώ λίγες ημέρες αργότερα τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές από την ΕΠΟ.

Από εκείνο το παιχνίδι έχουν περάσει δύο ολόκληρα χρόνια, όμως ο Σλοβάκος επιθετικός δεν το έχει… ξεχάσει. «Για μένα ήταν η πιο εξοργιστική στιγμή στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Πάνω στα νεύρα μου, λοιπόν, είπα ότι δεν θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του ποδοσφαίρου. Ήταν μια συναισθηματική αντίδραση διότι ανυπομονούσα γι’ αυτό το παιχνίδι, ήθελα ν’ αγωνιστώ και να τελειώσει δίκαια. Όχι μ’ αυτόν τον τρόπο», έχει δηλώσει ο Μακ στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έναν μήνα μετά από τον επεισοδιακό εκείνο ημιτελικό.

Με τον Τζάλμα Κάμπος να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τη διάταση που έχει υποστεί στον δικέφαλο, ο Ρόμπερτ Μακ έχει προβάδισμα έναντι του Δημήτρη Λημνιού για το βασικό σχήμα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην κυριολεξία είναι… τρελαμένος για να κάνει τη διαφορά υπέρ του ΠΑΟΚ, θέλοντας πάρα πολύ να κάνει ένα… σούπερ παιχνίδι και να σκοράρει εις βάρος των «ερυθρόλευκων».

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Μακ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Λαμία και περιμένει… ανάλογη συνέχεια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags