Facebook Pixel Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Βαρέλα, πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!
| 2018-02-21 17:44:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον παικταρά, πέφτουν άμεσα οι υπογραφές - Έτσι τους «τρέλανε»!

Sportdog Team
Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον παικταρά, πέφτουν άμεσα οι υπογραφές - Έτσι τους «τρέλανε»!

Αυτή η είδηση θα «φτιάξει» σίγουρα τον κόσμο του Δικεφάλου.

Με τις φετινές του εμφανίσεις, ο Φερνάντο Βαρέλα έχει εντυπωσιάσει φίλους και… εχθρούς και έχει κερδίσει πανάξια τον τίτλο του κορυφαίου στόπερ της Σούπερ Λίγκας! Επειδή όμως το συμβόλαιο του 30χρονου ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, στον ΠΑΟΚ… μαγειρεύουν πριν πεινάσουν!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες διερευνητικού τύπου συζητήσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Βαρέλα για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τις δύο πλευρές να βλέπουν με πολύ θετικό μάτι το ενδεχόμενο να προεκτείνουν τη συνεργασία τους τουλάχιστον μέχρι το 2021!

Αυτό που έμαθε πάντως το Sportdog.gr είναι πως ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε ο Βαρέλα βιάζονται τόσο πολύ να μπουν σε λεπτομέρειες, κάτι που είναι επιθυμία και του ίδιου του στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι λόγω του ότι αυτή τη στιγμή είναι… τρελαμένος μπροστά στην προοπτική να κατακτήσει το νταμπλ!

«Να πάρουμε πρώτα το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και όλα τα άλλα θα τα βρούμε» φέρεται να είπε ο Φερνάντο Βαρέλα στους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά, με τον ίδιο και την οικογένειά του να θέλουν πάρα πολύ να… ριζώσουν στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags