Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η επόμενη μέρα με Παναθηναϊκό και Ουζουνίδη - Τι ΔΕΝ είπε ο Κωνσταντίνου
| 2018-02-21 19:03:00

Αυτή είναι η επόμενη μέρα με Παναθηναϊκό και Ουζουνίδη - Τι ΔΕΝ είπε ο Κωνσταντίνου

Sportdog Team
Αυτή είναι η επόμενη μέρα με Παναθηναϊκό και Ουζουνίδη - Τι ΔΕΝ είπε ο Κωνσταντίνου

Όλο το παρασκήνιο για το θέμα της ημέρας στο sportdog.gr

Δεν έπεσαν από τα σύννεφα όσοι βρίσκονται κοντά στον Παναθηναϊκό και άκουσαν τον Βασίλη Κωνσταντίνου να ανακοινώνει ότι θα γίνει πρόταση παραμονής του Μαρίνου Ουζουνίδη στο Τριφύλλι και για τη νέα σεζόν.

Οι «πράσινοι» εκτιμούν την προσφορά του Έλληνα τεχνικού στο σύλλογο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, παρά τα λάθη που του χρεώνουν τόσο όσον αφορά τον προγραμματισμό, όσο και σχετικά με τις επιλογές του στην 11άδα, που εκ του αποτελέσματος έχουν στοιχίσει πολλές φορές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Παρόλο, λοιπόν, που στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Εβρίτης προπονητής έχει υποπέσει σε μια σειρά από «παραπτώματα», όπως το sportdog.gr έχει σημειώσει  αρκετές φορές, φαίνεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι πέρα για πέρα… αληθινή η αποκάλυψη του προέδρου των «πρασίνων», χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως τίποτε περισσότερο τη δεδομένη στιγμή από... πρόθεση και σκέψη της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του sportdog.gr, στην ΠΑΕ όντως σκέφτονται σοβαρά να προχωρήσουν σε πρόταση ανανέωσης στον Μαρίνο Ουζουνίδη, ακόμα κι αν γνωρίζουν πως ο Εβρίτης τεχνικός θα ζητήσει κάποιες δεσμεύσεις στις συζητήσεις που θα γίνουν. Και αυτές οι δεσμεύσεις θα αφορούν, φυσικά, την επόμενη μέρα στο σύλλογο.

Εξάλλου, όπως σας αποκαλύψαμε πρόσφατα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται πως δεν προτίθεται να συνεχίσει στην ομάδα μετά το τέλος της σεζόν, ακόμα κι αν προκύψουν ευχάριστες διοικητικές εξελίξεις.

Στο μεταξύ, κάποιες άλλες «πηγές», που βρίσκονται κοντά στον 49χρονο προπονητή, αναφέρουν ότι ο ίδιος δεν εξεπλάγη καθόλου από την τοποθέτηση του Βασίλη Κωνσταντίνου, με ό,τι συνεπάγεται -όπως προαναφέραμε- για την πορεία των συζητήσεων για νέο συμβόλαιο, όταν (και αν) αυτές γίνουν τελικά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags