Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός σφίγγει τη θηλειά στον ΠΑΟ - Έρχεται τσουνάμι εξελίξεων - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...
| 2018-02-21 22:15:00

Αυτός σφίγγει τη θηλειά στον ΠΑΟ - Έρχεται τσουνάμι εξελίξεων - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Sportdog Team
 Αυτός σφίγγει τη θηλειά στον ΠΑΟ - Έρχεται τσουνάμι εξελίξεων - Τι θα γίνει από εδώ και πέρα...

Νέα... ανώμαλη προσγείωση, κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει αυτό.

Τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν για τον Παναθηναϊκό, καθώς η υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη είναι πολύ πιθανό να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου και να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον σύλλογο.

Θυμίζουμε, πως το μεσημέρι της Τετάρτης εκδικάστηκε κανονικά η καταγγελία του Έλληνα άσου εις βάρος του Τριφυλλιού, με το δικαστήριο να μην δίνει αναβολή, καθώς θεώρησε ότι ήδη είχε… ξεπεράσει τα όρια τις προηγούμενες φορές. Ο Ταυλαρίδης διεκδικεί 97.000 ευρώ από τους Πράσινους και αναμένεται να κερδίσει την υπόθεση κάτι που θα συνεπάγεται και αφαίρεση τριών βαθμών, αν δεν προχωρήσει ο Παναθηναϊκός στην ολική εξόφλησή του.

Γι΄ αυτό και η συγκεκριμένη υπόθεση… προσγειώνει ξανά τον ΠΑΟ και χαλάει το καλό κλίμα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς και οι Πράσινοι θα αναγκαστούν να πληρώσουν, ωστόσο το θέμα ανοίγει κακή συνέχεια και «δένει» σε μεγάλο βαθμό τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας για τις άλλες υποθέσεις που ακολουθούν, με τα χρωστούμενα στους άλλους παίκτες.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχασε ένα πολύ σοβαρό διαπραγματευτικό του όπλο, αφού κανείς δεν θα είναι, λογικά, διατεθειμένος να βάλει πλάτη ή απλά να περιμένει πότε το Τριφύλλι θα βρει χρήματα από τα έσοδα που περιμένει εδώ και καιρό, κάτι που επανέλαβε ο Βασίλης Κωνσταντίνου και στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ταυλαρίδη.

Μετά την εξέλιξη με τον «Ταύλα», το πιθανότερο είναι πως όποιος έχει λαμβάνειν από το Τριφύλλι, θα ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, ώστε να παίρνει όλα και γρήγορα τα λεφτά του.

Για αυτό και πλέον οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, καθώς θα χρειαστεί τα λεφτά που φημολογούνταν πως θα έβαζε ο Γιάννης Αλαφούζος, να το δείξει κιόλας πως το βάζει στην πράξη και άμεσα. Και δεν μιλάμε για λίγα, αλλά για εκατομμύρια μέσα στο επόμενο δίμηνο. Πολλά χρήματα, τα οποία όμως είναι απαραίτητα για να βγει η χρονιά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags