Facebook Pixel Sportdog.gr | Άναψε φωτιές ο Βλαχοδήμος - Ποιους «ξεφτίλισε» - Θα γίνει το έγκλημα του αιώνα;
| 2018-02-22 13:00:00

Άναψε φωτιές ο Βλαχοδήμος - Ποιους «ξεφτίλισε» - Θα γίνει το έγκλημα του αιώνα;

του Βαγγέλη Καράμαλη
Άναψε φωτιές ο Βλαχοδήμος - Ποιους «ξεφτίλισε» - Θα γίνει το έγκλημα του αιώνα;

Πρώτα «έφτιαξε» τους οπαδούς, αλλά μετά... ξεσπάθωσε!

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει στις τάξεις του Παναθηναϊκού η φοβερή συνέντευξη που παραχώρησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος στην «Πράσινη». 

Ο Έλληνας πορτιέρο «μίλησε» στις καρδιές των οπαδών του συλλόγου και με μερικές τρομερές ατάκες («όταν γυρίζω στην Ελλάδα θα βλέπω τα ματς του Παναθηναϊκού από τη Θύρα 13») απέδειξε πως έχει δεθεί με την ομάδα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως επέλεξε να παραμείνει στο Τριφύλλι μέχρι το τέλος της σεζόν, παρόλο που είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Μπενφίκα.

«Κάθε παίκτης είχε την επιλογή να μείνει ή να φύγει. Και για εμάς που μείναμε στην ομάδα ο μεγάλος στόχος είναι να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό και τη φανέλα όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό προσπαθούσε σε κάθε παιχνίδι», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο γκολκίπερ των «πράσινων», ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του είναι μια πραγματική οικογένεια, κάτι που σπάνια έχει ξανασυναντήσει.

Βέβαια, ο νεαρός τερματοφύλακας έσπευσε να μιλήσει και για το θέμα που τον έχει πικράνει όσο τίποτα στην Ελλάδα και έχει να κάνει με την Εθνική ομάδα και το γεγονός ότι ακόμα δεν μπορεί να γίνει διεθνής αν και το επιθυμεί διακαώς. 

Μάλιστα, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος επιβεβαίωσε και το ζήτημα που είχε αναδείξει πρώτο το sportdog.gr, ότι, δηλαδή, είναι καθαρά γραφειοκρατικός ο λόγος που η ομοσπονδία δεν έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως για την κλήση του παίκτη στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, τονίζοντας πως χρειάζεται να σταλεί μόνο ένα χαρτί(!) για να κλείσει το θέμα.

«Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Εθνικής Γερμανίας, θα έπρεπε να έρθει ένα έγγραφο από την ΕΠΟ για να αλλάξει η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να παίξω για την Εθνική Ελλάδας...», ήταν οι χαρακτηριστικές ατάκες του πορτιέρο του Τριφυλλιού.

Και, φυσικά, πλέον παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα μετά τη μεταγραφή του παίκτη στην Μπενφίκα. Αν και εφόσον, δηλαδή, προκύψει μια κλήση από τη Γερμανία, προκειμένου να «κατοχυρώσουν» τον παίκτη, πώς θα αντιδράσει η εν συνεχεία η ΕΠΟ, που από μία ξεκάθαρη αβλεψία θα έχει χαθεί ένας τερματοφύλακας, στον οποίο η «γαλανόλευκη» μπορεί να στηριχτεί για πολλά χρόνια.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags