Facebook Pixel Sportdog.gr | Αναβλήθηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ λόγω Ολυμπιακού – Ζήτησαν αφαίρεση βαθμών οι Πειραιώτες!
| 2018-02-22 17:01:00

Αναβλήθηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ λόγω Ολυμπιακού – Ζήτησαν αφαίρεση βαθμών οι Πειραιώτες!

Sportdog Team
Αναβλήθηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ λόγω Ολυμπιακού – Ζήτησαν αφαίρεση βαθμών οι Πειραιώτες!

Τι κατάφεραν στο Λιμάνι, γιατί... φωνάζουν στον Δικέφαλο.

 

Για τις 15 Μαρτίου αναβλήθηκε η υπόθεση του ΠΑΟΚ σχετικά με όσα έκαναν οι οπαδοί του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, καθώς ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ να πάρει στα χέρια του την καταγραφή των ζημιών στους Ζωσιμάδες, με αποτέλεσμα το πειθαρχικό όργανο της λίγκας να αναβάλει την εκδίκαση!

Ο Ολυμπιακός με την πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση ουσιαστικά πέτυχε τον σκοπό του, καθώς ήθελε να γίνει η εκδίκαση με νέα στοιχεία και κατηγορητήριο που θα μπορεί να επιβάλει ακόμα και ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Δικέφαλο.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν πως πρέπει να εξεταστούν αυτά τα νέα στοιχεία και να γίνει νέα δίωξη με βάσει το άρθρο 15, 4β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, που προβλέπει αφαίρεση 3 βαθμών και 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

"Προσκομίζουμε νέα στοιχεία για να διευρυνθεί περαιτέρω η υπόθεση, γι' αυτό ζητάμε αναβολή. Φαίνεται ότι έχουν γίνει φθορές στο γήπεδο και τυχόν απόρριψη του αιτήματος, μας αφήνει παραπονεμένους. Η δίωξη έγινε με το "4α" και θέλουμε να γίνει με το "4β" (το οποίο προβλέπει αφαίρεση βαθμών).

Ζητάμε απ΄τον υπεύθυνο άσκησης ποινικών αδικημάτων να γίνει καταγραφή των ζημιών. Υπάρχει ήδη από το ΠΕΑΚΙ (σ.σ. νομικό πρόσωπο που κάνει καταγραφές έπειτα από ζημιές)", τόνισε ο Αργύρης Λίβας, δικηγόρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ υποστήριξε πως «είναι καταχρηστική, ακραία και παρελκυστική η παρέμβαση του Ολυμπιακού, μπορούσε εδώ και 18 μέρες να το είχε κάνει. Τα στοιχεία ελέγχθηκαν από παρατηρητή, αστυνομία και διαιτητή και με βάση αυτά ασκήθηκε η δίωξη»!

Η πρωτοδίκης Μαρία Σκολαρίκη, έκανε τελικά δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού και ανέβαλε την υπόθεση για τις 15 Μαρτίου, προκειμένου ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να ζητήσει –αν το κρίνει ο ίδιος- την έκθεση του ιδιοκτήτη του γηπέδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags