Facebook Pixel Sportdog.gr | Η τρελή επιλογή του Χιμένεθ που… χαντάκωσε την ΑΕΚ και η αντίδραση του Λάζαρου στην αλλαγή!
| 2018-02-22 23:05:00

Η τρελή επιλογή του Χιμένεθ που… χαντάκωσε την ΑΕΚ και η αντίδραση του Λάζαρου στην αλλαγή!

Sportdog Team
 Η τρελή επιλογή του Χιμένεθ που… χαντάκωσε την ΑΕΚ και η αντίδραση του Λάζαρου στην αλλαγή!

Τι έκανε ο Ισπανός στο Κίεβο και γιατί τον... έκραξαν;

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε από την Ευρώπη η ΑΕΚ, καθώς μετά το 0-0 με την Ντιναμό στο Κίεβο αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ, αν και βάσει της εικόνας των ομάδων και στα δύο παιχνίδια, η Ένωση ήταν εμφανώς καλύτερη από τους Ουκρανούς.

Παρά τη εξαιρετική εμφάνιση όμως και εκτός έδρας, οι Κιτρινόμαυροι δεν βρήκαν το γκολ, παρότι πίεσαν πάρα πολύ και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αποκλείστηκαν με το 1-1 του ΟΑΚΑ. Αυτή την φορά ο Μανόλο Χιμένεθ δεν κατάφερε να κάνει τα… μαγικά του με τις αλλαγές, οι οποίες όχι μόνο δεν του βγήκαν, αλλά δημιούργησαν και πρόβλημα στην ομάδα του, η οποία στο τελευταίο τέταρτο δέχθηκε πίεση και είδε την Ντιναμό να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς.

Μεγαλύτερη συζήτηση όμως γίνεται στα Social Media με την επιλογή του Μανόλο να βγάλει εκτός στο 74’ έναν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ενώ τέσσερα λεπτά νωρίτερα είχε βγάλει και τον Μπακασέτα για να ρίξει στο παιχνίδι τον Κλωναρίδη. Καμία από τις δύο κινήσεις δεν βγήκε σωστή και για αυτό πάρα πολλοί αναρωτιούνται γιατί έπρεπε να βγουν οι Χριστοδουλόπουλος-Μπακασέτας.

Ειδικά για τον Λάζαρο το ερωτηματικό είναι τεράστιο, καθώς όσο έπαιζε αποτελούσε μόνιμο κίνδυνο για τους Ουκρανούς και δημιουργούσε συνεχώς φάσεις, ενώ η αντίδρασή του τη στιγμή της αλλαγής, μάλλον απορρίπτει και την αιτιολογία της κούρασης.

Συγκεκριμένα, η κάμερα έπιασε τον Χριστοδουλόπουλο να μιλάει προς τον πάγκο, τη στιγμή που κατάλαβε ότι θα γίνει αλλαγή, και να φωνάζει «No, no, no», προφανώς διαφωνώντας με την αντικατάσταση του. Μάλιστα, ο Ουκρανός σκηνοθέτης λίγο αργότερα και με το ματς να βρίσκεται σε εξέλιξη, έδειξε κι άλλο πλάνο με τον Λάζαρο στον πάγκο, έχοντας και ο ίδιος απορία για τον λόγο της αντικατάστασης του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags