Facebook Pixel Sportdog.gr | Κατηγορηματική διάψευση για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!
| 2018-02-24 09:19:00

Κατηγορηματική διάψευση για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Κατηγορηματική διάψευση για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!

Τι ακριβώς συμβαίνει;

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε με τον διαιτητή Αλέξανδρο Αρετόπουλο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα για την υποτιθέμενη συνάντηση συγγενικού του προσώπου με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό του.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας σημειώνεται αναφορικά με το εν λόγω αναφέρεται:

«Περιγράφεται υποθετική συνάντηση του πεθερού του διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός της 25.02.2018 κ. Αλέξανδρου Αρετόπουλου με εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο προέδρος  της ΚΕΔ κ. Βίτορ Μανουέλ Μέλο Περέιρα επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Αρετόπουλο, προκειμένου να εξακριβώσει την ακρίβεια της πληροφορίας αυτής.

Ο κ. Αρετόπουλος, διαιτητής FIFA, διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΚΕΔ ότι πρόκειται περί «ψευδούς δημοσιεύματος» και δήλωσε «έτοιμος και συγκεντρωμένος στην εκτέλεση των αγωνιστικών καθηκόντων του».

Ο κ. Περέιρα ενημέρωσε, κατόπιν αυτού,  γραπτώς τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο, την FIFA και την UEFA για το όλο θέμα και τις ενέργειές του και -εκτιμώντας τα περιγραφέντα δεδομένα- αποφάσισε να διατηρήσει σε ισχύ τον ορισμό της διαιτητικής ομάδας του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στους εν λόγω διαιτητές και βοηθούς».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags