Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πανικός» με Τζούρτζεβιτς - Τι συμβαίνει με τον... άτακτο Σέρβο πριν τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη Γκαρσία!
| 2018-02-24 14:41:00

«Πανικός» με Τζούρτζεβιτς - Τι συμβαίνει με τον... άτακτο Σέρβο πριν τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη Γκαρσία!

Sportdog Team
«Πανικός» με Τζούρτζεβιτς - Τι συμβαίνει με τον... άτακτο Σέρβο πριν τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη Γκαρσία!

Ποιος είπε ότι μόνο ο Μιραλάς «βασανίζει» τους Πειραιώτες;

Η επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στα γκολ δεν είναι το μόνο «καυτό» ζήτημα στον Πειραιά. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς...

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός επανήλθε σε περίοδο επιθετικής ανομβρίας και πλέον, έχει πάνω από ένα μήνα να βρει δίχτυα, καθώς για τελευταία φορά σκόραρε στο παιχνίδι Κυπέλου με τον Πλατανιά, στις 10 Γενάρη.  Ο «Τζούκα» είχε βρει τον καλό του εαυτό τον προηγούμενο ενάμισι μήνα, έχοντας σκοράρει έξι φορές στο διάστημα αυτό. Πήρε τα... πάνω του από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Κέρκυρα και μετά, όταν μαζί με τον Μάρκο Μάριν ήταν οι δύο κομβικοί παίκτες της ανατροπής του σκορ από τον Ολυμπιακό.   

Ωστόσο, όπως έχει φανεί, είναι ένας παίκτης που δεν ελέγχει τα νεύρα του και δεν έχει συμβιβαστεί ακόμα με την ιδέα ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ο πρώτος και ο βασικός επιθετικός της πειραϊκής ομάδας.

Μάλιστα, στον αγώνα με τον Ατρόμητο έκανε άνω-κάτω τους Ερυθρολεύκους με την απόφασή του να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι του 90ού λεπτού, κόντρα στις επιταγές της τεχνικής ηγεσίας, με συνέπεια να του επιβληθεί βαρύ πρόστιμο.

Όπως φάνηκε πάντως, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο Οσκαρ Γκαρθία συνεχίζει να τον στηρίζει και του το δείχνει έμπρακτα, περιμένοντας να «σπάσει» την γκίνια του.

Κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες, ο «Τζούκα» όχι μόνο πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής, αλλά την προηγούμενη του αγώνα υπήρχε διάχυτη η εντύπωση πως μπορούσε ακόμα και να ξεκινήσει βασικός, δίπλα στον Καρίμ Ανσαριφάρντ, σε μια σαφή ένδειξη πως ο Όσκαρ Γκαρθία δεν ήθελε να δώσει συνέχεια στην τιμωρία του παίκτη. 

Η απόφαση αυτή του Καταλανού τεχνικού έχει την ερμηνεία της κυρίως στο γεγονός πως ο Σέρβος διεθνής επιθετικός βρίσκεται σε όλα τα ματς τουλάχιστον μία φορά «φάτσα» με το γκολ και έτσι, στο Λιμάνι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να... σπάσει η γκίνια του, επιστρέφοντας στο σκοράρισμα. Γι’ αυτό και τον στηρίζουν παρά τα διαρκή ατοπήματά του.

Είναι χαρακτηριστικό πως κόντρα στον Πανιώνιο μπήκε στο ματς στο 74’ και στο αμέσως επόμενο λεπτό έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει (τετ α τετ με τον Κότνικ), ενώ και στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο, παρότι μπήκε στο 76’ «πρόλαβε» να χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες για να κάνει το 2-2 και να δώσει την πρόκριση στους Πειραιώτες...

Γενικά, είναι από τους πιο δραστήριους επιθετικούς του Ολυμπιακού και αυτό εκτιμάται από την τεχνική ηγεσία. Στο πρωτάθλημα, μάλιστα, έχει μία τελική ανά μισή ώρα και μόνο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει ελαφρώς καλύτερες επιδόσεις (μία ανά 28’). Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης φτάνει σε θέση για γκολ κάθε 35’, ο Κέβιν Μιραλάς ανά 43’ και ο Μάρκο Μάριν ανά 46’...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags