Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε «μεταγραφή» κλάσης στον ΠΑΟ, αλλάζει επίπεδο πριν τον Ολυμπιακό - Στα ουράνια ο Ουζουνίδης!
| 2018-02-24 22:10:00

Έσκασε «μεταγραφή» κλάσης στον ΠΑΟ, αλλάζει επίπεδο πριν τον Ολυμπιακό - Στα ουράνια ο Ουζουνίδης!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Έσκασε «μεταγραφή» κλάσης στον ΠΑΟ, αλλάζει επίπεδο πριν τον Ολυμπιακό - Στα ουράνια ο Ουζουνίδης!

Με διαφορά ο πιο ποιοτικός παίκτης στο «πράσινο» ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα επικρατώντας της Λαμίας με 2-0 και πλέον «βλέπει» τον στόχο της πεντάδας, αφού είναι έκτος και απέχει μόλις δύο βαθμούς από τον Πανιώνιο.

Πάντως, οι Πράσινοι καλούνται να φέρουν εις πέρας μια δύσκολη αποστολή για να συνεχίσουν σε «τροχιά» ευρωπαϊκού εισιτηρίου, αφού την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση, ενώ σήμερα είχε στις τάξεις της έναν παίκτη που έλειψε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα.

Ο λόγος για τον Αντονί Μουνιέ, ο οποίος έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία μάλιστα συνδύασε με το πρώτο του γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γάλλος επέστρεψε… ορεξάτος μετά από απουσία ενός μήνα, αφού ήταν συνολικά ο πιο δραστήριος παίκτης της ομάδας του. Αν και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, δημιούργησε ουκ ολίγες επικίνδυνες καταστάσεις για την αντίπαλη με διαρκή κίνηση στον χώρο, ενώ είχε και ορισμένες εντυπωσιακές ενέργειες με την μπάλα στα πόδια, που φανέρωσαν την εξαιρετική ατομική του ποιότητα.

Η επιστροφή του Μουνιέ έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο για το Τριφύλλι, αφού το έλλειμμα ποιότητας στον Παναθηναϊκό είναι εμφανές. Καλοί και φιλότιμοι οι πιτσιρικάδες και οι «εργάτες» που επιστρατεύει ο Ουζουνίδης, όμως την εμπειρία και την τεχνική του Γάλλου δεν την έχει κανείς άλλος στο ρόστερ, ειδικά μετά την πώληση του Βιγιαφάνιες και τον τραυματισμό του Μολίνς.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μουνιέ λογίζεται ως… μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και οι Πράσινοι περιμένουν πολλά από εκείνον στη συνέχεια, όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags