Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βρήκε μαέστρο ο ΠΑΟ, γλυκό διπλό στο Καραϊσκάκη - Τι έγινε στη Λεωφόρο με κόσμο, Ουζουνίδη»
| 2018-02-24 23:25:00

«Βρήκε μαέστρο ο ΠΑΟ, γλυκό διπλό στο Καραϊσκάκη - Τι έγινε στη Λεωφόρο με κόσμο, Ουζουνίδη»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Βρήκε μαέστρο ο ΠΑΟ, γλυκό διπλό στο Καραϊσκάκη - Τι έγινε στη Λεωφόρο με κόσμο, Ουζουνίδη»

Ρεπόρτερ του Τριφυλλιού στο sportdog.gr μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Δώρο στους οπαδούς ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας, σύμφωνα με τη Βαρβάρα Φανίδη.

Η ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, που βρέθηκε στην αναμέτρηση της Λεωφόρου, μίλησε στο sportdog.gr για το κλίμα που επικρατούσε στο γήπεδο, μετά την ανακοίνωση των παικτών, ανέλυσε το παιχνίδι και ανέδειξε πρωταγωνιστή τον Αντονί Μουνιέ.

Παράλληλα, σχολίασε την αποθέωση στο πρόσωπο του Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από τα λεγόμενά της φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει ανοίξει η όρεξη των πράσινων ενόψει της συνέχειας.

Πώς ήταν το κλίμα στη Λεωφόρο με τον κόσμο μετά την ανακοίνωση των παικτών;

«Ο κόσμος ήταν και είναι δίπλα στους παίκτες και έδειξαν πως για μια ακόμη φορά είναι στο πλευρό τους. Οι ποδοσφαιριστές τους έκαναν και το καλύτερο δώρο με τη νίκη κόντρα στη Λαμία και μάλιστα στο τέλος χειροκροτήθηκαν για την προσπάθεια τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ποια γεύση σου άφησε το παιχνίδι;

«Ύστερα από αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει δύο συνεχόμενες νίκες και αυτό έδωσε την απαραίτητη ώθηση για καλύτερη συνέχεια. Οι παίκτες έψαχναν μια καλή εμφάνιση από την ομάδα που τους απέκλεισε στο Κύπελλο και η εξέλιξη του παιχνιδιού ήταν ο καλύτερος προπομπός για το επερχόμενο ντέρμπι (4/3) με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"».

Ποιος παίκτης ξεχώρισε στη νίκη επί της Λαμίας;

«Αρκετοί παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά σίγουρα αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Άντονι Μουνιέ. Μετά από αρκετό καιρό πήρε φανέλα βασικού και ήταν αυτός που καθοδηγούσε την ομάδα. Το γρήγορο γκολ που σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο "ξεκλείδωσε" το Τριφύλλι και ήταν πραγματικός "μαέστρος" στη μεσαία γραμμή, καθώς μοίραζε τις μπάλες με ηρεμία».

Πώς αντέδρασε ο Ουζουνίδης στην αποθέωση από τον κόσμο στο 53';

«Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει την αποθέωση. Άπαντες γνωρίζουν πως κάνει τιτάνια προσπάθεια για να κρατήσει συσπειρωμένους τους παίκτες και συγκεντρωμένους στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην επηρεάζονται από τα εξωαγωνιστικά. Σίγουρα αυτό το γεγονός αποτελεί ένα μεγάλο παράσημο για τον Εβρίτη τεχνικό, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δουλεύει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και με πολλά προβλήματα και η καθολική αναγνώριση από τον κόσμο αποτελεί ένα παράσημο που το κέρδισε ο ίδιος».

Πώς βλέπουν οι οπαδοί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό;

«Μετά την επίτευξη του 2-0, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο γήπεδο ζήτησαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Μπορεί σαν ματς να μην κρίνεται κάτι, όσο αφορά τη βαθμολογία, αλλά δεν παύει να είναι το ελληνικό "el classico" και πάντα ένα «διπλό» στο "Καραϊσκάκης" είναι αρκετά… γλυκό για τους οπαδούς».

Ποια είναι η εκτίμησή σου για το Καραϊσκάκη;

«Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός θα είναι αυτός που θα έχει το μεγαλύτερο άγχος, καθώς κυνηγά τους πρωτοπόρους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι τόσο καθοριστικό για τους "ερυθρόλευκους" για το πώς θα εμφανιστεί σε 8 μέρες από σήμερα, διότι το ματς θα είναι ιδιαίτερα κομβικό για εκείνον. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει πάρει μια ψυχολογία, μετά από τις δύο νίκες με Λάρισα και Λαμία, και θα ήθελε να συνεχίσει το σερί και μάλιστα σε μία έδρα που έχει να νικήσει αρκετά χρόνια. Το διακύβευμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και να μπορέσει να κατεβάσει την ομάδα με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, καθώς ακολουθεί αρκετά δύσκολο πρόγραμμα και κάθε βαθμός μετράει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags