Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καίγεται η Θεσσαλονίκη, δε γλιτώνει κανείς - Ποιος Ολυμπιακός; Πρωτάθλημα με ΑΕΚ»!
| 2018-02-25 10:15:00

«Καίγεται η Θεσσαλονίκη, δε γλιτώνει κανείς - Ποιος Ολυμπιακός; Πρωτάθλημα με ΑΕΚ»!

του Γιώργου Κτενά
«Καίγεται η Θεσσαλονίκη, δε γλιτώνει κανείς - Ποιος Ολυμπιακός; Πρωτάθλημα με ΑΕΚ»!

Τρελές ατάκες για το ντέρμπι - «Θα πάρουμε και τα... τούβλα της Τούμπας»!

Στην ειδική ψυχολογία που υπάρχει στους οπαδούς του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά και στον λόγο που συμβαίνει αυτό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Παύλος Σαλτσίδης.

Ο παλαίμαχος αθλητής του ΠΑΟΚ, που είναι και ένθερμος υποστηρικτής του, αποκάλυψε το κλίμα που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν από την έναρξή του. Σχολιάζοντας, παράλληλα, ότι το πρωτάθλημα στον Δικέφαλο θα το χαρίσει πιθανή νίκη εναντίον της ΑΕΚ.

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, από τον Παύλο Σαλτσίδη στο sportdog.gr.

«Πώς και πώς περιμένουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καιγόμαστε για αυτό το παιχνίδι, όλη η Θεσσαλονίκη καίγεται! Όλη η πόλη ζει για αυτό το ματς, όπως και για εκείνο εναντίον της ΑΕΚ. Είναι μεν ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, αλλά αν παίξει όπως παίζει φέτος που πηγαίνει τρένο ο ΠΑΟΚ, δεν θα γλιτώσει κανείς», ήταν το αρχικό σχόλιο του Π. Σαλτσίδη στο sportdog.gr.

Στη συνέχεια της κουβέντας έγινε αναφορά στο αν πιθανή νίκη για τον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπορεί να σημαίνει αυτόματα και κατάκτηση του πρωταθλήματος για τον Δικέφαλο: «Το ντέρμπι που θα δώσει το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ, αν το κερδίσει, είναι εκείνο εναντίον της ΑΕΚ. Αν πάρει τους τρεις βαθμούς εναντίον της ΑΕΚ τότε, ναι, θα το κατακτήσει. Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι για την κατάκτηση του τίτλου, τόσο λόγω βαθμολογίας αλλά και λόγω των εμφανίσεων που κάνει. Μόνο ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ το διεκδικούν».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του Παύλου Σαλτσίδη και για την Τούμπα και το γεγονός ότι δίνει έξτρα ώθηση στον ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο σε ένα παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού, που παραδοσιακά είναι ειδικών συνθηκών. «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ένας από τα τελευταία της Τούμπας, κι αυτό το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Εμείς που μεγάλωσαμε μέσα σε αυτό το γήπεδο από μωρά, βιώνουμε πολύ έντονα το συναίσθημα. Το έχτισαν οι παππούδες και οι πατεράδες μας με τα χέρια τους και θα το γκρεμίσουμε εμείς με τα δικά μας. Στο παιχνίδι εναντίον του Πλατανιά, που θα είναι το τελευταίο της Τούμπας, θα φύγουμε όλοι κρατώντας ένα τούβλο από την ιστορική μας έδρα. Μαγική θα είναι η ατμόσφαιρα και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το ξέρουν και οι παίκτες των δύο ομάδων αυτό», ήταν το σχόλιο του παλαίμαχου αθλητή.

Τέλος, όσον αφορά το πώς περιμένει αγωνιστικά το μεγάλο ντέρμπι, αρκέστηκε να σημειώσει: «Ο ΠΑΟΚ έχει το αβαντάζ, γιατί διαθέτει καλή ομάδα, έχει πολύ καλή ψυχολογία και μεγάλο κίνητρο. Ο Ολυμπιακός δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά καλύτερα σε αυτές τις περιπτώσεις να βλέπουμε τι γίνεται στο γήπεδο. Θεωρώ ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα ανοιχτεί πολύ, ούτε ο ΠΑΟΚ και ας παίζει στην Τούμπα, γιατί αμφότερες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Το σημαντικό είναι να γίνει ένα ήρεμο παιχνίδι, να μην προκληθούμε εμείς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και να μην απαντήσουμε. Γιατί πάντα με τον Ολυμπιακό η ψυχολογία που υπάρχει είναι επικίνδυνη, από την εποχή ακόμα της ιστορίας που είχε συμβεί με τον Κούδα. Αλλά φέτος έχουν βάλει όλοι μυαλό, περιμένω να μην πετάξει κανείς τίποτα από την κερκίδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags