Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» στον ΠΑΟΚ με την... ΑΕΚ, πάει να «χαλάσει» την κλεισμένη μεταγραφή - Τι θα κάνει ο Σαββίδης...
| 2018-02-25 13:00:00

«Χαμός» στον ΠΑΟΚ με την... ΑΕΚ, πάει να «χαλάσει» την κλεισμένη μεταγραφή - Τι θα κάνει ο Σαββίδης...

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Χαμός» στον ΠΑΟΚ με την... ΑΕΚ, πάει να «χαλάσει» την κλεισμένη μεταγραφή - Τι θα κάνει ο Σαββίδης...

Άνω-κάτω η Τούμπα από την «εμπλοκή» της Ένωσης!

Μέγα θέμα έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, σχετικά με την υπόθεση Χατσερίντι,  ο οποίος αν και θεωρούνταν σίγουρος για το καλοκαίρι, μετά τις εμφανίσεις του κόντρα στην ΑΕΚ με την Ντιναμό για το Europa League, έχασε έδαφος. Ο έμπειρος στόπερ δεν ήταν καλός, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κόντρα στους επιθετικούς των Κιτρινόμαυρων και πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί οι φωνές που δεν τον θέλουν στην Τούμπα.

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες του sportdog.gr, η υπόθεσή του έχει άμεσα σχέση με την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος και από το εάν θα σηκώσουν ή όχι τη μεγάλη κούπα στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Στον Δικέφαλο είναι συχνό φαινόμενο, τα τελευταία χρόνια, να κλείνουν παίκτες είτε προφορικά είτε με προσύμφωνο και στη συνέχεια να μην τους βλέπουμε να παίζουν με τα ασπρόμαυρα, αφού περιμένουν να δουν ποια θα είναι η εξέλιξή τους μέσα στην χρόνια, αλλά και ποια η πορεια της δικής τους ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Για παράδειγμα, δύο χρόνια είναι... κλεισμένος ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς, όμως από την Τούμπα δεν έχει περάσει, ενώ ο πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, ο Αθανασιάδης, ήταν κλεισμένος επί Βρύζα, όταν ακόμα έπαιζε στον Πανθρακικό, αλλά ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Τα ίδια ισχύουν τώρα και στην υπόθεση του Χατσερίντι, αλλά και σε αυτή του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά η μεταγραφή τους δεν είναι ακόμα «κλειδωμένη». Τα πάντα -για τον Χατσερίντι, ο Ισπανός είναι άλλη ιστορία- θα εξαρτηθούν από το πρωτάθλημα.

Εάν ο ΠΑΟΚ αντέξει στην κορυφή και σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή, τότε ο Χατσερίντι είναι πολύ πιθανό να έρθει στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας μάλιστα και πολλά χρήματα. Περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για πριμ υπογραφής και συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στο 1,3 εκατ. ευρώ. Αν δεν πάρουν όμως πρωτάθλημα, τότε θα χαλάσει και η μεταγραφή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags