Facebook Pixel Sportdog.gr | Κυριάκος: «Ψευδαισθήσεις τραυματισμών - Ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε τίποτα»!
| 2018-02-25 21:37:00

Κυριάκος: «Ψευδαισθήσεις τραυματισμών - Ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε τίποτα»!

Sportdog Team
Κυριάκος: «Ψευδαισθήσεις τραυματισμών - Ο Ολυμπιακός δεν σεβάστηκε τίποτα»!

Έξαλλος ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ!

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στη Nova αναφορικά με τα συμβάντα στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και κατηγόρησε τους Ερυθρολεύκους ότι πήγαν στην Τούμπα με οργανωμένο σχέδιο και σκοπό να πετύχουν την μη τέλεση της αναμέτρησης.

Ο κ. Κυριάκος έκανε λόγο για «ψευδαισθήσεις τραυματισμών» και κατήγγειλε ότι δεν έδειξαν πνεύμα συνεργασίας ούτε με τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε με τον γιατρό, που εξέτασε τον Όσκαρ Γκαρσία, αλλά αντίθετα «ήρθαν μόνο για να ουρλιάζουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Περιμένουμε να κλείσει ο διαιτητής το φύλλο αγώνα. Έχετε δει τα πράγματα, τα έχετε συζητήσει. Ο Ολυμπιακός ήρθε εδώ με συγκεκριμένο στόχο. Από την αρχή είχαν ψευδαισθήσεις τραυματισμών, επικοινωνίας. Όπως δεν σεβάστηκαν τίποτα όλα αυτά τα χρόνια, έτσι δεν σεβάστηκαν και σήμερα. Κρίνονται όλοι, για όσα κάνουν στο ποδόσφαιρο.

Το μόνο που ήρθαν να κάνουνν ήταν να ουρλιάζουν. ούτε συνεργάστηκαν με τον γιατρό του αγώνα. Όλοι αντιλαμβάνονται τι μεγάλος αγώνας έχει γίνει με τον κόσμο και τη συμπεριφορά του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags