Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ΣΟΚ για ΠΑΟΚ από την έκθεση της Αστυνομίας! Κινδυνεύει ακόμα και με διπλή αφαίρεση βαθμών
| 2018-02-26 16:53:00

Νέο ΣΟΚ για ΠΑΟΚ από την έκθεση της Αστυνομίας! Κινδυνεύει ακόμα και με διπλή αφαίρεση βαθμών

Sportdog Team
Νέο ΣΟΚ για ΠΑΟΚ από την έκθεση της Αστυνομίας! Κινδυνεύει ακόμα και με διπλή αφαίρεση βαθμών

Τι είχε συμβεί σε ανάλογο συμβάν στο παρελθόν.

 

Η μη διεξαγωγή του ντέρμπι της Τούμπας και τα όσα ακολούθησαν, φαίνεται πως φέρνουν σε αρκετά δύσκολη θέση τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον... τρέχει για να προλάβει τα χειρότερα.

Και αυτό γιατί μετά την έκθεση της αστυνομίας που τονίζει πως ο τραυματισμός του Γκαρσία από τον οπαδό του ΠΑΟΚ που έχει ήδη συλλάβει και έχει ασκηθεί δίωξη για κατοχή και ρίψη αντικειμένου και για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης πλέον κινδυνεύει και για τον τραυματισμό των τριών αστυνομικών στα σοβαρότατα επεισόδια που έγιναν στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια.

Σύμφωνα λοιπόν με το «to10.gr και ΣπορΦμ», ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κληθεί σε απολογία για δύο κατηγορίες!

Πρώτον για τη μη τέλεση του αγώνα με τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία
από οπαδό του (άρθρο 15 παρ.3) και δεύτερον για την βιαιοπραγία και τον τραυματισμό των τριών αστυνομικών έξω από την Τούμπα όπου βεβαίως συνάμα υπήρξαν εκτεταμένες φθορές ιδιοκτησίας (άρθρο 15 παρ. 4β). Και τα δύο σχετικά άρθρα προβλέπουν μεταξύ άλλων αφαίρεση τριών βαθμών το καθένα!

Στο παρελθόν μάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με δύο διαφορετικά άρθρα για ματς που είχαν κάνει επεισόδια οι οπαδοί του με την απόφαση να κάνει αρχικά λόγο για -6 βαθμούς και στην έφεση συμψηφίστηκαν σε -5 βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags