Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!
| 2018-02-26 17:56:00

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Τί προτίθενται να κάνουν οι φίλοι του Δικεφάλου;

Η μη τέλεση του χθεσινού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ενδέχεται να επιφέρει «βαριά» τιμωρία στον ΠΑΟΚ και οι οπαδοί της ομάδας είναι έξαλλοι, σε τέτοιο βαθμό που ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, ο ΣΦ ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους οπαδούς του Δικεφάλου να συμμετάσχουν σε τρίωρο αποκλεισμό των διοδίων των Μαλγάρων την Τετάρτη (28/2)!

Όπως τονίζουν, ο αποκλεισμός των διοδίων θα αποτελέσει την «αρχική αντίδραση αγανάκτησης», ενώ επισημαίνουν ότι «η ενότητα στις τάξεις του συλλόγου επιβάλλεται να παραμείνει στον ύψιστο βαθμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων Π.Α.Ο.Κ Ελευθερίου Κορδελιού καλεί τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ οργανωμένο και μή, σε εγρήγορση και σε μαζική του παρούσια στα διόδια των Μαλγάρων την Τετάρτη 28/2/2018 και ώρα 17.00 και των αποκλεισμό αυτών συμβολικά για τρείς ώρες.

Ως πρώτο βήμα αντίδρασης κόντρα στην στρατευμένη προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας. Απο τις ορδές Α.Ρ.Δ του χοντρού πρεζέμπορα,του πράσινου γάυρου Αλαφού και τα αντικειμενικά τσιράκια του κολλητού του Θωμά νεοπαραγκάρχη Τίγρη.

Η λυσσαλέα συντονισμένη επίθεση που γίνεται σύσσωμα απο όλα τα μέσα του τέως Π.Ο.Κ και των εντός της πόλης ρουφιάνων τους απο πέρυσι την άνοιξη έχει κορυφωθεί.

Οι μάσκες της δήθεν αντικειμενικότητας έπεσαν και τα πυρά πέφτουν κατά βούληση εναντίον του κοινού εχθρού τους,του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών.

Η χθεσίνη όμως φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστή τον παρατύπως ευρισκόμενο Καταλανό διασκεδαστή, παρέα με τον μπάρμπα που ξεφτιλίζει την ηλικία του και του προκλητικόυ υπο την προστασία πάντα μπράβων και της αστυνομίας παιδοβούβαλου και η τεράστια ταλαιπωρία και κοροιδία 30.000 που ταξίδεψαν απο όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης δεν μπορεί και δεν πρόκειται να περάσει έτσι.

Η αλήτικη προσπάθεια όλων των παραπάνω, να περάσουν ώς ζούγκλα την χθεσινή εικόνα της Τούμπας δεν γίνεται παρά να μας βρεί απέναντι της.

Δεν γίνεται να αμαυρωθεί η τεράστια προσπάθεια εκατοντάδων ανθρώπων κόντρα στα οπαδικά τους πιστέυω σχετικά με την ατμόσφαιρα των γηπέδων.

Οι δημιουργήσαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα ωθούσε την ομάδα μας στο αγωνίστικο ξεβράκωμα του Ερυθρόλευκου Καρνάβαλου να λοιδορείται απλά και μόνο επειδή αυτό επιθυμεί η συμμορία που λυμαίνεται την Ελληνική κοινωνία και κατ’ επέκταση τον Ελληνικό αθλητισμό.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ να κλείσει τα αυτιά σε όλη αυτή την προπαγάνδα,να διατηρήσει την ενότητα του στο ακέραιο και να μην επιτρέψει η διόγκωση ενός μεμονωμένου γεγονότος να αποτελέσει το εφαλτήριο για να κλαπεί το πρωτάθλημα απο την αγαπημένη μας ομάδα

Ολοι λοιπόν ενωμένοι για να ξανακάνουμε αυτό που έχουμε πετύχει δεκάδες φορές στο παρελθόν,να στηρίξουμε τον αγαπημένο μας σύλλογο βγαίνοντας στους δρόμους για να καθαρίσουμε όποιο ζιζάνιο η λαμόγιο βρίσκεται στο διάβα του.

Υ.Γ. Μόνο αλγεινή εντύπωση μπορεί να προκαλέσει η ωμή παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού (ερυθρολέυκων οπαδικών προτιμήσεων κατά δήλωση του) πρός την αθλητική δικαιοσύνη και την προεξόφληση απώλειας του πρωταθλήματος απο τον Π.Α.Ο.Κ.

Μια πράξη η οποία προστίθεται στον κρίκο της αλυσίδας με τη απόφαση του για απαγόρευση παρουσίας οπαδών στα εναπομείναντα εκτός έδρας παιχνίδια που πλήτει κατά κύριο λόγο τον ποιό εκδρομικό λαό της Ελλάδος.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags