26/02/18 - 18:05

Μαινόμενος Κυριάκος κατά Ολυμπιακού – Οι 8 ψευδαισθήσεις, το μήνυμα σε Καραπαπά και οι λοβοτομημένοι

Ανάρτηση από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας του ΠΑΟΚ.

Sportdog Team
Μαινόμενος Κυριάκος κατά Ολυμπιακού – Οι 8 ψευδαισθήσεις, το μήνυμα σε Καραπαπά και οι λοβοτομημένοι
2.103views 0shares

Ανάρτηση για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα έκανε ο Κυριάκος Κυριάκος. Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε ένα μακροσκελές σχόλιο στο Facebook, στο οποίο καταφέρεται εναντίον των ανθρώπων του Ολυμπιακού και καταγράφει 8 ψευδαισθήσεις, για τις οποίες μιλούσε και χθες on camera και δέχτηκε απάντηση από τον Κώστα Καραπαπά. Σημειωτέον, ότι στο τέλος της ανάρτησής του υποστηρίζει, ότι θα υπάρξει νέα τοποθέτηση, αφού το θέμα δεν έχει τελειώσει.

Διαβάστε τι ανέβασε:

Λοιπόν, ας κάνουμε έναν απολογισμό, για να βοηθήσω και αυτόν που η μοίρα μου επιφύλασσε να έχω ως «συνάδερφο». Αν κάτι τον δυσκολεύει στο λεξιλόγιό μου, μπορεί να ρωτήσει έναν από τους πιο μορφωμένους payrollιστες του.

Ψευδαίσθηση 1: Έστησαν πριν το ματς διαρροή σε δικό τους site, έστειλαν τη διαρροή που έστησαν ως παραπομπή στον Περέιρα, για συνάντηση Τεβεκέλη-Πουρλιοτόπουλου με τον πεθερό του Αρετόπουλου, που δυστυχώς γι αυτούς ήταν μπανανόφλουδα του πληροφοριοδότη τους!

Ψευδαίσθηση 2: Απειλούσαν και με φωτογραφίες

Ψευδαίσθηση 3: Δηλώθηκε κανονικά λένε ο Γκαρθία, αλλά στη λίστα που έδωσαν 75 λεπτά πριν το ματς έναν Κόντη κι έναν...Πούτσε εμφάνισαν (ας μάθουν ποιός κανονισμός και τι προβλέπει).

Ψευδαίσθηση 4: Τραυματισμός Γκαρθία. Που ξεκίνησε από το μάτι (όπως είπε ο κ. Γαβαλάς της NOVA πως του είπαν από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού), σήμερα είναι σε κολάρο, μακάρι αύριο του ανθρώπου μην του επηρεάσει και το στομάχι, σε αυτά δεν χωρούν οπαδικά. Περαστικά, είχε και βροχή!

Ψευδαίσθηση 5: Ο γιατρός -υπάλληλος του ΠΑΟΚ, που παλιά χτυπούσε φροντιστές και πιο παλιά έκανε θυσίες... στη θεά Αθηνά- που αφού έβγαλε το μπουφάν με τα διακριτικά διέγνωσε εσωτερική αμυχή στο χείλος είναι επίορκος! Και γι αυτό πήγαν σε ιδιωτικό νοσοκομείο της αρεσκείας τους, επειδή κατά τη γνώμη τους οι γιατροί γνωματεύουν με βάση το που εργάζονται! Και εκεί διέγνωσαν το ίδιο!

Ψευδαίσθηση 6: Υπήρχε ανάγκη -σύμφωνα με τη δήλωση του ασθενούς στους γιατρούς- 24ωρης νοσηλείας λόγω ναυτίας, αλλά ο ίδιος υπέγραψε στις 10 ώρες, χωρίς να πάρει χαρτί, για να βγει (με κολάρο)

Ψευδαίσθηση 7: Θα πληρώσουμε την ιστορία με τον Ίβιτς λένε. Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Με αυτή τη συλλογιστική, που πρόθυμα ακολουθούν και οι δημοσιογράφοι «τους», έχουν δικαίωμα ψήφου!

Ο Ίβιτς που χτυπήθηκε εξ επαφής με κουτάκι μπύρας στο κεφάλι, εξετάστηκε απο γιατρό του αγώνα και του συστήθηκε από εκείνον εξέταση σε νοσοκομείο (δημόσιο) είναι ίδια περίπτωση με ξετυλιγμένο ρολό από τα 20 μέτρα που (ισχυρίζονται ότι) τραυμάτισε τον προπονητή τους.

Ψευδαίσθηση 8: Μας διδάσκει πολιτισμό και ήθος η ομάδα που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ (και τιμωρηθεί με μικρή ποινή) για βιαιοπραγίες εναντίον αντιπάλων παικτών σε ματς που έχαναν και μετά από αυτό κέρδισαν.

Τέλος. Ναι Κώστα, ντρέπομαι που ανήκουμε στον ίδιο χώρο και ντρέπομαι που πρέπει να βγάλω τον επιθετικό μου εαυτό μπας και συνεννοηθούμε, γιατί δεν υπάρχει ανάμεσά μας κανένα κοινό λεξιλόγιο, καμιά γραμματική, κανένα συντακτικό.

Δυστυχώς εγώ έχω συναίσθηση πως ο ρόλος μας πρέπει να είναι «αόρατος» στο κανονικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σου αρκούν λοβοτομημένοι κλακαδόροι.

Αν χρειαστεί θα συνεχιστεί...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ