Facebook Pixel Επιστροφή Νταμπίζα θέλουν στον Παναθηναϊκό - Έγινε ήδη η πρώτη επαφή!
| 2018-02-26 18:08:00

«Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό - Έγινε ήδη η πρώτη επαφή, θα «φτιάξει» τον κόσμο!

Sportdog Team
«Ψήνεται» μεγάλη επιστροφή στον Παναθηναϊκό - Έγινε ήδη η πρώτη επαφή, θα «φτιάξει» τον κόσμο!

Κίνηση που ίσως αλλάξει τα δεδομένα στο Τριφύλλι.

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπάρχουν πολλές αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκό, κυρίως λόγω περικοπών, ωστόσο σύντομα θα ανακοινωθεί και μία σημαντική… μεταγραφή, η οποία όμως δεν θα αφορά το ρόστερ της ομάδας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που θα έρθει να καλύψει το κενό του Τεχνικού Διευθυντή, θέση η οποία παραμένει κενή το τελευταίο διάστημα, μετά την παραίτηση του Κωνσταντίνου Διαμαντόπουλου. Στο Τριφύλλι ψάχνουν τον… εκλεκτό και ήδη έχουν κάνει κάποιες επαφές.

Ήδη κυκλοφόρησαν τα ονόματα των Γιώργου Καραγκούνη και Σωτήρη Κυργιάκου, ωστόσο αμφότεροι δεν είναι θετικοί αυτή τη στιγμή να αναλάβουν κάποιο πόστο στον Παναθηναϊκό, ενώ ειδικά για τον πρώτο υπάρχει και το… κόλλημα με τις οφειλές που υπάρχουν προς το πρόσωπό του, από την προηγούμενη συνεργασία τους.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, ο Βασίλης Κωνσταντίνου φαίνεται να εξετάζει και την περίπτωση του Κώστα Κωνσταντινίδη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, και πρώην σκάουτερ της Ξάνθης, έχει ξανασυνεργαστεί με τον Μαρίνο Ουζουνίδη την περίοδο όπου αυτός προπονούσε την Ξάνθη και όπως είναι λογικό, οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά καλά.

Παρόλα αυτά, ούτε η συγκεκριμένη περίπτωση συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ σύμφωνα με το Sportdog.gr, υπήρξε μία κρούση από την διοίκηση σε άνθρωπο το όνομα του οποίου φέρνει μόνο καλές αναμνήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Αναφερόμαστε στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου «έχτισαν» την ομάδα του 2013-14, η οποία και σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας. Οι Πράσινοι ήδη επικοινώνησαν με τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού, όμως και η συγκεκριμένη περίπτωση είναι δύσκολη, καθώς για την ώρα δεν είναι ζεστός να επιστρέψει στο Τριφύλλι, καθώς βλέπει πως η κατάσταση είναι αρκετά… ρευστή. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πάντως δεν έχουν εγκαταλείψει την συγκεκριμένη υπόθεση και είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσουν και πάλι μαζί του, όταν θα είναι έτοιμοι να του παρουσιάσου και ένα συγκεκριμένο πλάνο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags