Facebook Pixel Sportdog.gr | Χoντρό παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς, τι «κρύβει» η ανανέωση - Μόνο έτσι θα γίνει η τρελή ανατροπή!
| 2018-02-27 11:00:00

Χoντρό παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς, τι «κρύβει» η ανανέωση - Μόνο έτσι θα γίνει η τρελή ανατροπή!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χoντρό παρασκήνιο με Πρίγιοβιτς, τι «κρύβει» η ανανέωση - Μόνο έτσι θα γίνει η τρελή ανατροπή!

Το πλάνο της διοίκησης, το Μουντιάλ και η Κίνα.

Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2022 ανανέωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πριν λίγη ώρα. Μία εξέλιξη που είχε «αποκαλύψει» από χθες με σχετική ανάρτηση ο Γιώργος Σαββίδης.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση προχώρησε σε μια μεγάλη συμφωνία με τον Σέρβο φορ, δεδομένου ότι πρόκειται για το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, το πλάνο που υπάρχει στο μυαλό των διοικούντων ενόψει καλοκαιριού δεν αλλάζει.

Ο σκοπός της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να παραχωρηθεί το καλοκαίρι, μιας και ο σύλλογος πρέπει να «εμφανίσει» έσοδα στα ταμεία του, λόγω του financial fair play, κι αυτό μπορεί να συμβεί πιο εύκολα βγάζοντας στη «βιτρίνα» το πιο «βαρύ» όνομα του συλλόγου.

Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι ο παίκτης μπορεί να ανεβάσει κι άλλο τις «μετοχές» του, αγωνιζόμενος το καλοκαίρι στο Μουντιάλ της Ρωσίας, κάτι που μπορεί να φέρει ακόμα μεγαλύτερη πρόταση στα ταμεία του συλλόγου. Γι’ αυτό τον λόγο, άλλωστε, είναι πολύ πιθανό στο νέο συμβόλαιο με τον Σέρβο γκολτζή να έχει μπει μια πολύ υψηλή ρήτρα για κάθε σοβαρό και… πλούσιο ενδιαφερόμενο.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρξει και ανατροπή στην υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Σε αυτό το ενδεχόμενο είναι πολύ πιθανό οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ να κρατήσουν τον μεγάλο «κανονιέρη» του συλλόγου, καθώς πλέον θα επικρατεί άπλετος ενθουσιασμός και οι βλέψεις για την επόμενη σεζόν θα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Κανείς δεν μπορεί, δηλαδή, να βάλει το χέρι του στη φωτιά με τα αφεντικά του συλλόγου σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ στεφθεί πρωταθλητής.

Στο μεταξύ, δε φαίνεται να ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι ο παίκτης πριν αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ είχε δεχθεί δελεαστική πρόταση από την Κίνα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ποτέ δεν έφτασε μέσα στον Γενάρη μια πρόταση που να ικανοποιεί τόσο την ομάδα όσο και τον παίκτη. Η τελευταία φορά, μάλιστα, που προέκυψε ενδιαφέρον από τη συγκεκριμένη αγορά ήταν τον προηγούμενο Νοέμβριο, ωστόσο ο Σέρβος δεν μπήκε καν στο ενδεχόμενο να συζητήσει αυτή την προοπτική στην καριέρα του…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags