Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ, δεν το πιστεύουν αυτό που έγινε στο Περιστέρι - «Τρέχει» κάτι με Χιμένεθ;
| 2018-02-27 11:35:00

«Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ, δεν το πιστεύουν αυτό που έγινε στο Περιστέρι - «Τρέχει» κάτι με Χιμένεθ;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τρελαμένοι» στην ΑΕΚ, δεν το πιστεύουν αυτό που έγινε στο Περιστέρι - «Τρέχει» κάτι με Χιμένεθ;

Γιατί το φυσάνε και δεν κρυώνει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. 

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στην ΑΕΚ το χθεσινό «στραπάτσο» με τον Ατρόμητο, καθώς γνωρίζουν καλά ότι έχασαν μια τεράστια ευκαιρία να ανέβουν στην κορυφή και να γίνουν για τα καλά το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, προκαλώντας έξτρα άγχος και πίεση στους έτερους διεκδικητές.

Παρόλα αυτά, το απίθανο γκολ του Αμρ Ουάρντα προσγείωσε ανώμαλα τους «κιτρινόμαυρους», που πλέον καλούνται να βελτιωθούν στη συνέχεια για να πάνε στην Τούμπα να παίξουν τα… ρέστα τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανάλογα, βέβαια, και με το τι θα έχει συμβεί μέχρι τότε και με τις δικαστικές αποφάσεις.

Ο εκνευρισμός, πάντως, που υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης δεν έχει συγκεκριμένους αποδέκτες, ούτε καν κατά του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος, για μια ακόμη φορά, μπορεί να πει κανείς ότι προκάλεσε απορίες με κάποιες επιλογές του, όπως, για παράδειγμα, τη χρησιμοποίηση του Ροντρίγκο Γκάλο ως δεξί χαφ, ή την αλλαγή (ξανά) του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τον εμφανώς ντεφορμέ Σοτζέι Μασούντ.

Η αγανάκτηση των ανθρώπων της ΑΕΚ οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στη βαθμολογία, καθώς τα έμπειρα στελέχη της ομάδας γνώριζαν ότι μία χθεσινή νίκη στο Περιστέρι θα ισοδυναμούσε με… μισό πρωτάθλημα.

Η ευκαιρία, όμως, χάθηκε και γι’ αυτό δεν «καρφώνει» κανείς τον Μανόλο Χιμένεθ, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάποιους δεν άρεσαν μερικές από τις δηλώσεις του Ισπανού μετά το παιχνίδι, ο οποίος τα έβαλε μέχρι και με τους… πανηγυρισμούς της ομάδας του Ατρομήτου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags