27/02/18 - 12:08

Ανάβει φωτιές ο παρατηρητής της Τούμπας - Τι λέει για Γκαρσία, ποιον δικαιώνει, θα γίνει χαμός!

Τα πάνω-κάτω ξανά, τι θα συμβεί από εδώ και πέρα... 

Sportdog Team
Ανάβει φωτιές ο παρατηρητής της Τούμπας - Τι λέει για Γκαρσία, ποιον δικαιώνει, θα γίνει χαμός!
28.133views 0shares

Απίστευτες ανατροπές προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι στην υπόθεση της αναβολής του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, μετά το χτύπημα του Όσκαρ Γκαρσία με ρολό ταμειακής μηχανής από οπαδό στην Τούμπα.

Σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, που διέρρευσε σήμερα, επιβεβαιώνεται η εκπρόθεσμη αντικατάσταση του Γκαρσία και δηλωμένος ως πρώτος προπονητής είναι ο Χρήστος Κόντης.

Στην ίδια έκθεση επισυνάπτεται και αυτή του γιατρού του αγώνα, που συν τοις άλλοις αναφέρει πως συνόδευσε τον Καταλανό ως τα αποδυτήρια, όπου παράγοντες του Ολυμπιακού του απαγόρευσαν για 20 λεπτά να τον εξετάσει, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι όταν ρωτήθηκε από τον 4ο αν ο εν λόγω μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα, του απάντησε καταφατικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη έρχονται τα πάνω - κάτω, καθώς ο Ολυμπιακός πλέον είναι ο υπαίτιος για την μη διεξαγωγή του αγώνα, αφού αποχώρησε χωρίς την άδεια του διαιτητή, κάτι που συνεπάγεται τιμωρία ακόμα και με -3, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα πάρει υπέρ του το παιχνίδι.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, λοιπόν, θα "πατήσει" στο γεγονός πως ο Γκαρσία βρισκόταν παρανόμως στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και θα ζητήσει την τιμωρία του Ολυμπιακού.

Επίσης, θα βασίσει τη νομική γραμμή του και στο γεγονός ότι από την ΠΑΕ Ολυμπιακός ζητήθηκε η μεταφορά του Καταλανού τεχνικού σε ιδιωτικό νοσοκομείο, «επειδή αισθανόταν ζαλάδες», αλλά παρότι έπρεπε να παραμείνει για 24 ώρες εκεί, υπέγραψε μόνος του και αποχώρησε φορώντας κολάρο στις 10 το πρωί της Δευτέρας (26/2).


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ