Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση βόμβα από Ορφανό: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας - Να γιατί θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ»!
| 2018-02-27 19:23:00

Δήλωση βόμβα από Ορφανό: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας - Να γιατί θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Δήλωση βόμβα από Ορφανό: «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας - Να γιατί θα δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ»!

Τι συμπέρασμα βγάζει από τα στοιχεία που συγκέντρωσε.

Ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, μίλησε στο Metropolis για τα τεκταινόμενα του ντέρμπι αλλά και για την τοποθέτηση του Γιώργου Βασιλειάδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Αρχικά τόνισε: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αρνητική. Δεν περίμενα από έναν εκπρόσωπο της πολιτείας να εκφράσει την άποψη του για το θέμα της Τούμπας. Όλοι έχουμε περάσει από κυβερνητικές θέσεις ξέρουμε πως δεν μπορείς να λες δημόσια το τι πιστεύεις για τέτοια θέματα».

Για το αν η δήλωση του Βασιλειάδη έχει πολιτικό υπόβαθρο: «Πάντα υπάρχει η προδιάθεση, όταν θέλεις να πολιτευτείς να συμπεριφέρεσαι ανάλογα στην εκλογική σου περιφέρεια. Το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει στο γήπεδο. Δεν μου αρέσουν όσα «κατασκευάζονται» στα γραφεία και στα δικαστήρια.

Επίσης έχω τοποθετηθεί λέγοντας πως οι τιμωρίες που γίνονται για εξωαγωνιστικά θέματα δεν θα πρέπει να ισχύουν καθώς δεν βοηθούν το προϊόν. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει ο νόμος, ο κ. Βασιλειάδης δεν θα έπρεπε να τοποθετηθεί δημόσια και να μη δώσει την εντύπωση πως σηματοδοτεί κατεύθυνση. Πάντως από όσα στοιχεία έχω συλλέξει κι εγώ, καταλαβαίνω πως ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει ο αγώνας. Πιστεύω πως το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να δικαιωθεί στα δικαστήρια».

Για το αν θα έπρεπε να υπάρχει το νομικό πλαίσιο που θα απέτρεπε να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα στα γήπεδα, όπως αυτή με την ρίψη της κορδέλας: «Με το νομικό πλαίσιο που υπήρχε επί θητείας μου οδηγούσε όλους αυτούς εκτός γηπέδων, και έδινε το έναυσμα στους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο. Ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο βοηθάει να έχουμε ένα πιο ασφαλές ποδόσφαιρο, καλύτερο ποδόσφαιρο και να έρθουν στο γήπεδο μόνο όσοι θέλουν να απολαύσουν το θέαμα. Δεν ταιριάζουν τέτοιες αντιδράσεις, σαν αυτή της Κυριακής στις μεγάλες ομάδες τις χώρας μας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags