Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός και σπρωξίματα στα αποδυτήρια της Τούμπας - Με ποιον Ολυμπιακό τα έβαλαν οι ΠΑΟΚτσήδες;
| 2018-02-27 20:20:00

Χαμός και σπρωξίματα στα αποδυτήρια της Τούμπας - Με ποιον Ολυμπιακό τα έβαλαν οι ΠΑΟΚτσήδες;

Sportdog Team
Χαμός και σπρωξίματα στα αποδυτήρια της Τούμπας - Με ποιον Ολυμπιακό τα έβαλαν οι ΠΑΟΚτσήδες;

Τι δεν μπορούσαν να δείξουν οι κάμερες;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε για μία ακόμα φορά πρωτόγνωρες καταστάσεις. Το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε ποτέ, εξαιτίας αντικειμένου που δέχτηκε ο προπονητής των Πειραιωτών, κάτι που είδαμε στους δέκτες μας από την κάμερα του συνδρομητικού καναλιού. Δεν μπορούσαμε όμως να έχουμε εικόνα και ήχο από τα αποδυτήρια και τους εσωτερικούς διαδρόμους του γηπέδου.

Όπως γνωρίζει το sportdog.gr υπήρχε πολλη ένταση και δεν έλειψαν σπρωξίματα ανάμεσα σε ανθρώπους των δύο ομάδων. Το κλίμα επηρέασε και τους παίκτες, ιδιαίτερα αυτούς του ΠΑΟΚ που έβλεπαν τους συναδέλφους τους να μη βγαίνουν να παίξουν. Ιδιαίτερα Βιεϊρίνια, Πασχαλάκης και Λέο Μάτος ήταν σε αναμμένα κάρβουνα. Οι δε ισπανόφωνοι παίκτες του Δικεφάλου τα έβαλαν με παίκτη των ερυθρόλευκων. Ο Μποτία εκνεύρισε πολύ τους αντίπαλους συναδέλφους του και άκουσε πολλά από αυτούς, πιθανότατα για χειρονομίες που ισχυρίζονταν, ότι έκανε.

Ευτυχώς υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις σε αυτούς τους χώρους που υπήρχε τεταμμένη ατμόσφαιρα. Αν δεν ήταν εκεί δεν αποκλείεται να διαβάζετε τώρα πιο χοντρά σκηνικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags