27/02/18 - 22:25

Άποψη βόμβα για την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Μπορεί να τη γλιτώσει με πρόστιμο

Ποιος νομικός ισχυρίστηκε αυτό το ενδεχόμενο.

Sportdog Team
Άποψη βόμβα για την τιμωρία του ΠΑΟΚ - Μπορεί να τη γλιτώσει με πρόστιμο
9.768views 32shares

Στο Metropolis φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος, Λάκης Σημαιοφορίδης και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τα όσα έγιναν στην Τούμπα και το ενδεχόμενο τιμωρίας του ΠΑΟΚ: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο πάντα θα ταλανίζεται από τέτοια περιστατικά και θα βασανίζεται από τέτοιες συμπεριφορές. Ένα ανοχύρωτο ποδόσφαιρο που είναι στην τελευταία βαθμίδα Πανευρωπαϊκά. Εγώ δε μένω σ΄ αυτόν τον ανεγκέφαλο που πέταξε το ρολό. Δε θα σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα αν δεν αλλάξουν τα πρόσωπα που διοικούσαν και διοικούν με τις ψευτομάγκικες νοοτροπίες τους. Εγώ είμαι αυτόνομος και δεν ανήκω πουθενά. Έχω μάθει να εκφράζομαι και ως ποδοσφαιριστής, αλλά και ως δικηγόρος έχω διαφορετική προσέγγιση των πραγμάτων.

Πολλοί δε μίλησαν και θα χαρακτηρίσω ως ελλειμματική τη συμπεριφορά-προστασία που έπρεπε να τύχη η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όταν είμαι ΠΑΟΚ και γνωρίζω σ΄ έναν τέτοιο μεγάλο αγώνα και ξέρω ότι μπορούν κάποιοι να τινάξουν στον αέρα αυτό το ματς θα ήταν πολύ δύσκολο από τους ανθρώπους της ομάδας να βάλουν ένα δίχτυ προστασίας πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού για να μη φύγει τίποτα από την εξέδρα; Έπρεπε να ληφθούν περισσότερα μέτρα που δεν έγιναν.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ. Είναι δικές μου απόψεις τις οποίες κατέληξα χθες και με τις διατάξεις που διάβασα. Τα άρθρα είναι συγκεκριμένα τόσο στον ΚΑΠ, όσο και στον Πειθαρχικό κώδικα. Η ρίψη αντικειμένου είναι συγκεκριμένη, ο τραυματισμός είναι τραυματισμός. Αν επηρεάσει κάτι είναι μόνο σε χρηματική ποινή. Με βάση το νομικό υπόβαθρ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τιμωρηθεί με κάτι άλλο πέρα του προστίμου».   


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ