Facebook Pixel Sportdog.gr | Το τρελό μπάτζετ που «θέλει» ο Δώνης στον ΠΑΟ και η μεγάλη επιστροφή που... ψήνεται!
| 2018-02-27 22:44:00

Το τρελό μπάτζετ που «θέλει» ο Δώνης στον ΠΑΟ και η μεγάλη επιστροφή που... ψήνεται!

Sportdog Team
 Το τρελό μπάτζετ που «θέλει» ο Δώνης στον ΠΑΟ και η μεγάλη επιστροφή που... ψήνεται!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, συνεχίζονται οι συζητήσεις.

Γύρω από τον Νίκο Νταμπίζα περιστρέφεται η επικαιρότητα στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr, το όνομά του παίζει ξανά πολύ δυνατά για το πόσο του Τεχνικού Διευθυντή.

Μπορεί εσχάτως να παρουσιάστηκε ως «στόχος» του επικείμενου επενδυτή στην ΠΑΕ, ωστόσο σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ, η επιστροφή του στο Τριφύλλι δεν συνδέεται άμεσα με το «νέο επενδυτικό σχήμα», καθώς ενδέχεται να προκύψει και με την υπάρχουσα κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός ήδη έχει κάνει κρούση στον Νταμπίζα, έχουν μιλήσει για πιθανή συνεργασία τους, ωστόσο για την ώρα δεν είναι… ζεστός, αφού έχει τις αμφιβολίες του για την κατάσταση στον σύλλογο. Ωστόσο, οι Πράσινοι δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωσή του και σύντομα θα κάνουν και νέα προσπάθεια για να τον πείσουν, παρουσιάζοντάς του μάλιστα και ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Γιώργο Δώνη, η περίπτωση του οποίου παρουσιάστηκε ως πακέτο με τον Νταμπίζα, πρέπει να ξεκαθαρίζουμε πως είναι απίθανο να έρθει τώρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας κόουτς έχει πολύ υψηλό κασέ, καθώς θέλει συμβόλαιο με περισσότερες από 500.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές, αλλά και μπάτζετ που θα φτάνει τουλάχιστον τα 10 εκατομμύρια ευρώ. Όπως είναι λογικό, ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν προσφέρει σε κανέναν προπονητή τις συγκεκριμένες ανέσεις.

Όσον αφορά το μέλλον και εφόσον προχωρήσει το θέμα -αν υπάρχει- με τους υποψήφιους επενδυτές, κανείς δεν είναι σίγουρος πως με την είσοδό τους στην ΠΑΕ, θα ρίξουν και τόσο χρήμα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags