Facebook Pixel Sportdog.gr | Επιβεβαίωση από τον πατέρα Νεϊμάρ: Τόσο θα λείψει ο γιος του από τα γήπεδα!
| 2018-02-28 10:56:00

Επιβεβαίωση από τον πατέρα Νεϊμάρ: Τόσο θα λείψει ο γιος του από τα γήπεδα!

Sportdog Team
Επιβεβαίωση από τον πατέρα Νεϊμάρ: Τόσο θα λείψει ο γιος του από τα γήπεδα!

Φυσικά και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Ρεάλ.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει μέσα στο επόμενο διάστημα ο Νεϊμάρ, με τον πατέρα του Βραζιλιάνου να επιβεβαιώνει την συγκεκριμένη εξέλιξη και να ενημερώνει πως ο γιος του θα επανέλθει στην δράση σε περίπου 6-8 εβδομάδες.

"Η Παρί γνωρίζει ήδη πως δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Νεϊμάρ τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας κυμαίνεται στις 6-8 εβδομάδες. Αυτό είναι σίγουρο, σύμφωνα με την επέμβαση. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε είναι κάτι που θα προκαλέσει ζημιά στο μέλλον", ανέφερε αρχικά στο ESPN, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε όσον αφορά στη ρεβάνς με τη Ρεάλ: "Ναι, φυσικά και είναι εκτός απ' τη ρεβάνς με τη Ρεάλ. Είναι παράλογο αν κάποιος λέει το αντίθετο".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πότε θα γίνει η χειρουργική επέμβαση: "Περιμένουμε την απόφαση της Παρί. Δεν εξαρτάται απ' τον Νεϊμάρ. Δεν είναι δική του ή δική μου απόφαση. Δεν είμαι γιατρός και η οικογένειά μας δεν έχει κανέναν γιατρό. Πρέπει να περιμένουμε την απόφαση του συλλόγου, ο οποίος περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσει τη διαδικασία. Προς το παρόν, περιμένουν τον γιατρό της εθνικής Βραζιλίας να φτάσει στο Παρίσι για να τον εξετάσει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags