Facebook Pixel Sportdog.gr | «Xαμός» με Μιραλάς στο Λιμάνι, τι «παίζεται» με την τιμωρία του - «Λύσσα» πριν τον ΠΑΟ!
| 2018-02-28 11:47:00

«Xαμός» με Μιραλάς στο Λιμάνι, τι «παίζεται» με την τιμωρία του - «Λύσσα» πριν τον ΠΑΟ!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Xαμός» με Μιραλάς στο Λιμάνι, τι «παίζεται» με την τιμωρία του - «Λύσσα» πριν τον ΠΑΟ!

«Τρελαμένος» και ο Γκαρσία...

Η συμμετοχή ή μη του Κέβιν Μιραλάς είναι το μεγάλο ερωτηματικό και ο πιο σοβαρός «πονοκέφαλος» για τον Οσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή στο Φάληρο.  

Ο Βέλγος σούπερ σταρ κινδυνεύει με τιμωρία για τη χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αφότου είχε χτυπηθεί ο Ισπανός προπονητής των Ερυθρολεύκων και πλέον, μένει να ξεκαθαρίσει αν θα του ασκήσει δίωξη ο αθλητικός εισαγγελέας, καθώς και αν θα επέλθει ποινή τιμωρίας του πριν από το κυριακάτικο ματς. 

Ολα είναι ανοιχτά, πάντως και έτσι ο Οσκαρ Γκαρθία έχει έναν σημαντικό «πονοκέφαλο», παρότι στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν για την υπόθεση και πιστεύουν πως ο 31χρονος επιθετικός θα πέσει στα... μαλακά. Κυρίως επειδή το ματς δεν ξεκίνησε ποτέ και άρα μπορεί η πράξη του να θεωρηθεί ως «μη γενόμενη». 

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκαρθία έχει να... πονοκεφαλιάζει στον Ρέντη και με τη «λύσσα» του Μάρκο Μάριν να επανέλθει στο βασικό σχήμα! Ο Γερμανός βρέθηκε εκτός 11άδας για το ματς της Τούμπας και αυτό ήταν κάτι που τον πείσμωσε πολύ. Ο Μάριν κάνει ό,τι μπορεί τις τελευταίες μέρες στον Ρέντη για να αποδείξει στον Ισπανό τεχνικό ότι έκανε λάθος που δεν τον υπολόγισε για το αρχικό σχήμα του ντέρμπι και τώρα θέλει να χτυπήσει την... πόρτα της 11άδας ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί τελικά με τον Μιραλάς

Αν ο Βέλγος τιμωρηθεί τότε δεν τίθεται καν θέμα για την επάνοδο του Μάριν στο αρχικό σχήμα, ωστόσο ο πεισματάρης Γερμανός δείχνει πως θα δώσει τη μάχη του ακόμα κι αν ο Μιραλάς είναι σε θέση να παίξει. Αλλωστε, υπάρχει και η θέση του Πάρντο που ταιριάζει στον Μάριν και έτσι ο έμπειρος παίκτης θα κάνει τα πάντα για να παίξει σε ένα από τα δύο φτερά της επίθεσης κόντρα στον Παναθηναϊκό, θεωρώντας ότι δικαιούται κάτι τέτοιο με βάση τη συνολική παρουσία του για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, είναι κάτι για το οποίο τον δικαιώνει η στατιστική, καθώς έχει 6 γκολ σε 28 τελικές και τρεις ασίστ, την ώρα που ο Πάρντο σκοράρει κάθε... 580 λεπτά (έχει 2 γκολ σε 23 τελικές και δύο ασίστ ο Κολομβιανός, με χρόνο συμμετοχής στα 1160’), ενώ καλώς ή κακώς, ο Μιραλάς παραμένει έπειτα από 6 αγώνες «άσφαιρος» (με 11 τελικές προσπάθειες) και δίχως ασίστ ακόμα στο ελληνικό πρωτάθλημα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags