Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Ολυμπιακός και ποια τιμωρία; Αυτή θα είναι «κεραμίδα» για τον ΠΑΟΚ - Του «αρπάζουν» τον...
| 2018-02-28 15:20:00

Ποιος Ολυμπιακός και ποια τιμωρία; Αυτή θα είναι «κεραμίδα» για τον ΠΑΟΚ - Του «αρπάζουν» τον...

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Ολυμπιακός και ποια τιμωρία; Αυτή θα είναι «κεραμίδα» για τον ΠΑΟΚ - Του «αρπάζουν» τον...

Πού κολλάει ο... Δώνης στην όλη ιστορία; Μόνο στο sportdog!

Είναι από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος) παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και είναι επόμενο τα σενάρια για τον μέλλον του να δίνουν και να παίρνουν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Πέλκα, για τον οποίο φαίνεται πως επανήλθε δυναμικά η προοπτική μια μεγάλης μεταγραφής στη Γερμανία, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η Στουτγκάρδη εξετάζει πολύ «ζεστά» την περίπτωσή του.
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, όντως η γερμανική ομάδα έχει στη λίστα της τον Έλληνα άσο και το «κονέ» έχει αρχίσει ο μάνατζέρ του, Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος ως γνωστόν έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στη συγκεκριμένη αγορά.
 
Μάλιστα, στην «πιάτσα» εκτιμάται ότι από τη στιγμή που χειρίζεται τη συγκεκριμένη περίπτωση ο εν λόγω ατζέντης, το deal μπορεί να γίνει πιο εύκολα, αν και είναι άγνωστο ακόμα πώς ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει σε μια ενδεχόμενη προσφορά των Γερμανών, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να εξαρτηθεί από το αν ο Δικέφαλος του Βορρά θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει, αν οι «ασπρόμαυροι» κερδίσουν τον φετινό τίτλο, πολύ δύσκολα θα μπουν στη διαδικασία πώλησης των βασικών παικτών τους.
 
Εξάλλου, σημειώνεται πως η Στουτγκάρδη δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένη άποψη για τον παίκτη και μόνο σίγουρο δεν είναι πως «της κάνει». Μπορεί ο Έλληνας άσος να έχει μια σούπερ σεζόν, ωστόσο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του λέγεται ότι μπορεί να μην ταιριάζουν στα «θέλω» των Γερμανών.
 
Από την άλλη, είναι γεγονός ότι ο γερμανικός σύλλογος αναζητά παίκτη στη θέση του Δημήτρη Πέλκα και πως δεν υπολογίζει αντίστοιχα έναν άλλον Έλληνα άσο που αγωνίζεται εκεί, τον Τάσο Δώνη. Μπορεί ο τελευταίος όποτε αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα να «βγάζει μάτια», ωστόσο -για άγνωστο λόγο- στη Γερμανία δεν τον αξιοποιούν και, μάλιστα, λέγεται ότι ετοιμάζονται να τον παραχωρήσουν! Λέτε να γίνει η «τράμπα» με τον άσο του ΠΑΟΚ;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags