Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό είναι το deal του ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τι ισχύει, πόσα είναι τα λεφτά και ποιος λέει ψέμματα
| 2018-02-28 23:10:00

Αυτό είναι το deal του ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τι ισχύει, πόσα είναι τα λεφτά και ποιος λέει ψέμματα

του Νίκου Στεργίου
Αυτό είναι το deal του ΠΑΟ για Έλληνα άσο - Τι ισχύει, πόσα είναι τα λεφτά και ποιος λέει ψέμματα

Το sportdog.gr δίνει τις απαντήσεις...

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η είδηση περί διαρροής ενός επίσημου εγγράφου της Μπενφίκα για την αγορά του Οδυσσέα Βλαχοδήμου από τον Παναθηναϊκό, το οποίο κοστολογεί την μεταγραφή στα 2,4 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό προκάλεσε απορίες, αφού είναι σαφώς μεγαλύτερο από αυτό που είχε κυκλοφορήσει, όταν έγινε γνωστή η συμφωνία του Τριφυλλιού με την πορτογαλική ομάδα.

Πρέπει, λοιπόν, να διευκρινιστεί ότι το ποσό της αγοράς του Βλαχοδήμου δεν είναι 2,4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μικρότερο και συγκεκριμένα ανέρχεται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ. Το νούμερο που παρουσιάζεται στο επίμαχο έγγραφο είναι «φουσκωμένο», γεγονός για το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη ο Παναθηναϊκός.

Από την πλευρά των Πρασίνων δεν υπάρχει καμία «σκιά» αναφορικά με την υπόθεση. Τα χρήματα έχουν ήδη εισπραχθεί από τον Παναθηναϊκό και φυσικά υπάρχουν συμβόλαια που το αποδεικνύουν το πραγματικό νούμερο.

Το «φούσκωμα» έχει γίνει από την πλευρά της Μπενφίκα για λόγους που… γνωρίζει μόνο η διοίκηση της ομάδας. Ωστόσο, ο λόγος που οι Πορτογάλοι παρουσιάζοντας το ποσό ως μεγαλύτερο δεν αφορά τον Παναθηναϊκό και ούτε συνεπάγεται κάποια ανάμειξη των Πρασίνων στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags