Facebook Pixel Sportdog.gr | Δε μασάει ο Σαββίδης και ετοιμάζει νέο «χτύπημα» - Με ποιον Έλληνα άσο πέφτουν οι υπογραφές;
| 2018-02-28 23:30:00

Δε μασάει ο Σαββίδης και ετοιμάζει νέο «χτύπημα» - Με ποιον Έλληνα άσο πέφτουν οι υπογραφές;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δε μασάει ο Σαββίδης και ετοιμάζει νέο «χτύπημα» - Με ποιον Έλληνα άσο πέφτουν οι υπογραφές;

Κάνει σούπερ σεζόν και στην Τούμπα έχουν τρελαθεί μαζί του.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, οι διοικούντες της ομάδας «έφτιαξαν» τους φιλάθλους του Δικεφάλου με την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μέχρι το 2022.

Μάλιστα, ο Σέρβος δεν θα είναι ο μόνος παίκτης-κλειδί που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα, αφού όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έχει γίνει επαφή με τον Φερνάντο Βαρέλα. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την προσφορά του Αφρικανού στόπερ, ο ίδιος έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παραμείνει και το πιθανότερο είναι να πέσουν υπογραφές το καλοκαίρι.

Παρ’ όλα αυτά, αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια στις ανανεώσεις, αφού στον ΠΑΟΚ βλέπουν ότι έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα, που διεκδικεί το πρωτάθλημα και το Κύπελλο με αξιώσεις. Έτσι, θέλουν να επενδύσουν στη φετινή σεζόν, χτίζοντας έναν κορμό για τα επόμενα χρόνια.

Γι’ αυτόν τον λόγο, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο επόμενος παίκτης, για τον οποίο επίκεινται να ξεκινήσουν άμεσα επαφές για επέκταση συμβολαίου, είναι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ο Έλληνας γκολκίπερ κέρδισε τη θέση του βασικού από τον Ροντρίγκο Ρέι και έκτοτε μονιμοποιήθηκε κάτω από τα δοκάρια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ πέτυχε και ένα τρομερό σερί, μη δεχόμενος γκολ για εννέα συνεχόμενα παιχνίδια. Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο Πασχαλάκης έχει όλα τα εχέγγυα να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας τα επόμενα χρόνια και θέλουν να τον «δέσουν» με νέο συμβόλαιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags