Facebook Pixel Sportdog.gr | Φουντώνουν oι φήμες για τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ - Ψήνεται το super deal, τι θα κάνει ο Ιβάν...
| 2018-03-01 10:40:00

Φουντώνουν oι φήμες για τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ - Ψήνεται το super deal, τι θα κάνει ο Ιβάν...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φουντώνουν oι φήμες για τον καλύτερο παίκτη του ΠΑΟΚ - Ψήνεται το super deal, τι θα κάνει ο Ιβάν...

Ποιος πήγε στη Ν. Σμύρνη και ποιος χειρίζεται την υπόθεση.

Το ενδιαφέρον που υπάρχει από τη Στουτγκάρδη για τον Δημήτρη Πέλκα φαίνεται πως είναι αρκετά «ζεστό», καθώς χθες στη Νέα Σμύρνη βρέθηκε άνθρωπος της γερμανικής ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Έλληνα άσο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Όπως σας γράφαμε και χθες, τη συγκεκριμένη υπόθεση τη χειρίζεται ο μάνατζερ του Έλληνα άσου, Πολ Κουτσολιάκος, ο οποίος ως γνωστόν έχει εξαιρετικές διασυνδέσεις στην αγορά της Γερμανίας και όσοι γνωρίζουν καλά την «πιάτσα» ισχυρίζονται ότι μπορεί να «περάσει» τον μικρό στη συγκεκριμένη ομάδα.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι είναι δύσκολο ο μέσος του ΠΑΟΚ να πείσει τους Γερμανούς, καθώς μπορεί να ψάχνουν για παίκτη στη θέση του, ωστόσο τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως δεν ταιριάζουν στα «θέλω» που έχουν θέσει στον σύλλογο.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, που υπάρχει η φήμη ότι παράλληλα για τον μικρό υπάρχει κι ένα ακόμη σοβαρό ενδιαφέρον, συγκεκριμένα από την Πορτογαλία, που δεν αφορά, όμως, την Μπενφίκα, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα. Μάλιστα, λέγεται ότι και η συγκεκριμένη υπόθεση «δουλεύεται» από τον Πολ Κουτσολιάκο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιεί τη Στουτγκάρδη ως μια καλή «διαφήμιση» για τον Έλληνα άσο.

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αυτό το καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα «καυτό» για τον Δημήτρη Πέλκα. Ο νεαρός μέσος διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του και δεδομένα το όνομά του αναμένεται να απασχολήσει αρκετούς συλλόγους.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια μπορεί να είναι η αντίδραση του ΠΑΟΚ σε μια ενδεχόμενη καλή επίσημη πρόταση, καθώς πολλά θα εξαρτηθούν από το αν ο Δικέφαλος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα...

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags