Facebook Pixel Sportdog.gr | Tα πάνω-κάτω με τα... όργια Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Ποιοι «τρελάθηκαν» μαζί του, θα κουνήσει μαντήλι;
| 2018-03-01 11:25:00

Tα πάνω-κάτω με τα... όργια Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Ποιοι «τρελάθηκαν» μαζί του, θα κουνήσει μαντήλι;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Tα πάνω-κάτω με τα... όργια Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - Ποιοι «τρελάθηκαν» μαζί του, θα κουνήσει μαντήλι;

Θα αλλάξει γνώμη μέχρι και ο τελευταίος οπαδός του Δικεφάλου...

Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί κατά καιρούς για το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ. Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν, μάλιστα, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα κριθεί στη λήξη της σεζόν και από το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα.

Εξάλλου, είναι κοινό μυστικό στη Θεσσαλονίκη ότι ακόμα ο νεαρός τεχνικός δεν έχει κερδίσει όλους τους οπαδούς της ομάδας και πως αρκετοί διατηρούν αρκετές επιφυλάξεις για τις ικανότητές του.

Όπως και να έχει, όμως, ο Ρουμάνος «μιλάει» στο γήπεδο και τα όσα έχει πετύχει με τον ΠΑΟΚ είναι πρωτοφανή στη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι Μάρτιο μήνα ο Δικέφαλος διεκδικεί το νταμπλ με πολλές πιθανότητες, αλλά και πως έχει φτιάξει μία πολύ δυνατή ομάδα που κερδίζει συνέχεια, αποδίδοντας παράλληλα εξαιρετικό επιθετικό ποδόσφαιρο.

Το τελευταίο είναι το μεγαλύτερο «παράσημο» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου κι αυτό που τελικά μπορεί να τον κρατήσει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ τελικά χάσει τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος!

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση στα υψηλά κλιμάκια για τη δουλειά και το έργο του Ρουμάνου, κάτι που έχει αρχίσει να φαίνεται και στα δύσκολα. Χθες ο ΠΑΟΚ σε έναν ημιτελικό Κυπέλλου και σε μία εξαιρετικά σκληρή έδρα, όπως είναι αυτή της Νέας Σμύρνης, πέρασε με εμφατικό τρόπο κι αυτό το πιστώνεται ο προπονητής, ο οποίος αν και δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα, έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό σύνολο που παίζει πάντα για τη νίκη, προσφέροντας και θέαμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags