Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάριο-τρόμος στον ΠΑΟ πριν το «Καραϊσκάκη» - Ποιοι ετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα την ομάδα!
| 2018-03-01 12:15:00

Σενάριο-τρόμος στον ΠΑΟ πριν το «Καραϊσκάκη» - Ποιοι ετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα την ομάδα!

του Νίκου Στεργίου
Σενάριο-τρόμος στον ΠΑΟ πριν το «Καραϊσκάκη» - Ποιοι ετοιμάζονται να τινάξουν στον αέρα την ομάδα!

«Βράζουν» και είναι έτοιμοι για όλα! Λέτε να συμβεί το… μοιραίο;

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είχε δεσμευτεί πριν λίγο καιρό ενώπιον τον αρχηγών του Παναθηναϊκού ότι μέχρι τις πρώτες μέρες του Μάρτη θα γίνει η πληρωμή των παικτών και άπαντες περιμένουν, σήμερα ή αύριο, να τηρηθεί η συγκεκριμένη υπόσχεση.
 
Οι «πράσινοι» αναμένουν πώς και πώς να δουν μετά από πολύ καιρό το χρώμα του χρήματος, προκειμένου να συνεχίσουν απερίσπαστοι της αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν.
 
Αν, πάντως, η «πράσινη» διοίκηση δεν φανεί συνεπής, τότε πολλοί παίκτες, κυρίως οι ξένοι της ομάδας, είναι έτοιμοι για όλα, όπως διαπιστώθηκε, άλλωστε, από την τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές.
 
Είναι γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν άλλη υπομονή και το χειρότερο είναι πως είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν στα αποδυτήρια με πολύ δυναμικό τρόπο. Το sportdog.gr σας είχε αποκαλύψει, άλλωστε, ότι στο μυαλό των «πρασίνων» βρίσκεται ακόμα και η λύσης της... απεργίας!
 
Το χειρότερο, βεβαίως, είναι ότι όλα αυτά μπορεί να συμβούν πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που ενδεχομένως θα φέρει περισσότερα προβλήματα. Αν, δηλαδή, γίνει μια «επανάσταση» στο εσωτερικό της ομάδας ενώ ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη», γίνεται αντιληπτό ότι οι «παρενέργειες» θα είναι χειρότερες σε όλα τα επίπεδα! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags