Facebook Pixel Sportdog.gr | Κίνδυνος για νέο «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό! Θα δώσει τη λύση ο Γιαννακόπουλος;
| 2018-03-01 18:12:00

Κίνδυνος για νέο «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό! Θα δώσει τη λύση ο Γιαννακόπουλος;

Sportdog Team
Κίνδυνος για νέο «μπλόκο» στον Παναθηναϊκό! Θα δώσει τη λύση ο Γιαννακόπουλος;

Ξαφνικό πρόβλημα για το Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, ενώ είναι θέμα χρόνου να επικυρωθεί η τιμωρία του από την UEFA με ποινή αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όσο δεν βρίσκεται λύση στα διοικητικά του Τριφυλλιού, ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον σύλλογο, καθώς μην ξεχνάμε το γεγονός ότι οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι και η υπομονή τους εξαντλείται, ενώ παράλληλα υπάρχουν και οι εκδικάσεις για τις προσφυγές παλαιών ποδοσφαιριστών του ρόστερ.

Μέσα σε όλα αυτά, διαφαίνεται και μια θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γράφεται ότι είναι κοντά στο να εισαχθεί στο νόμο περί εξωδικαστικού συμβιβασμού (ή απλά των 120 δόσεων) και να πάρει σημαντική ανάσα αναφορικά με τα χρέη του.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δεν είναι τόσο «ρόδινα» όσο παρουσιάζονται. Και αυτό γιατί μπορεί να υπάρχει μια δέσμευση προς τους Πράσινους για την εφαρμογή του εν λόγω πλάνου, ωστόσο η υλοποίησή του κολλάει εξαιτίας «μνημονιακών» δεσμεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νόμος περί εξωδικαστικού συμβιβασμού θα περάσει μόνο κατόπιν έγκρισης της Τρόικα και θα μπει σε ψηφοφορία μετά την τέταρτη αξιολόγηση, συνεπώς δεν πρόκειται ούτε για σίγουρη, ούτε για κοντινή εξέλιξη!

Πάντως, υπάρχει η διάθεση να εισαχθεί ο Παναθηναϊκός στη σχετική νομολογία από την κυβέρνηση, ενώ και οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον σύλλογο κάνουν ό, τι μπορούν για να κινηθεί η ομάδα προς αυτή την κατεύθυνση. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην τωρινή διοίκηση, αλλά και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος λέγεται ότι δραστηριοποιείται έντονα και κινεί τα νήματα για την επόμενη ημέρα του Τριφυλλιού. 

Άλλωστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι ο μοναδικός που έχει στα χέρια του τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει τις όποιες διεργασίες γίνονται για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Μέχρι στιγμής πάντως, οφείλουμε να τονίζουμε πως το αφεντικό της ΚΑΕ έχει περιορίσει αρκετά την εξωστρέφειά του ως προς τα σενάρια εμπλοκής του στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags