Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαρινάκης σε παίκτες: «Όλοι μας πολεμάνε, είδατε τι έγινε στην Τούμπα – Κυνηγήστε τον τίτλο»!
| 2018-03-01 20:24:00

Μαρινάκης σε παίκτες: «Όλοι μας πολεμάνε, είδατε τι έγινε στην Τούμπα – Κυνηγήστε τον τίτλο»!

Sportdog Team
Μαρινάκης σε παίκτες: «Όλοι μας πολεμάνε, είδατε τι έγινε στην Τούμπα – Κυνηγήστε τον τίτλο»!

Ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τόσο για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρσία όσο και για τα ματς που απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ, αφού τόνισε πως όλοι… πολεμούν τον σύλλογο, ζήτησε από τους παίκτες να κυνηγήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την κατάκτηση του τίτλου και υποσχέθηκε πως η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί στις υποθέσεις εκτός γηπέδων.

«Βλέπετε τι πόλεμο δεχόμαστε. Όλοι και όλα είναι εναντίον μας. Όλοι μας πολεμάνε. Το είδατε και στο τι έγινε στην Τούμπα και το βλέπετε συνέχεια. Εμείς ως ΠΑΕ θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δικαιωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Εσείς έχετε την υποχρέωση να τα δώσετε όλα στο γήπεδο για τον τίτλο και να εξαντλήσετε κάθε πιθανότητα για την κατάκτησή του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζήτησε καλή εμφάνιση και μεγάλη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, το αφεντικό του Ολυμπιακού μίλησε με τον Όσκαρ Γκαρσία και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του και όσα έγιναν στην Τούμπα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags